12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Heves
www.heves.hu
Látogasson el Heves városába, tegyen sétát városunk központjában, tekintse meg helytörténeti gyűjteményünket, Kő Pál Munkácsy- és Kossuth-díjas szobrászművész állandó kiállítását, katolikus templomunk újonnan feltárt freskóit. A horgászat kedvelőinek környékünk horgásztavai eredményes horgászati lehetőséget kínálnak. Élvezze településünk nyugodt légkörét, a hevesi emberek vendégszeretetét.
 Polgármester: Sveiczer Sándor Péter E-mail: hivatal@phheves.hu
 Telefon: 0036-36 546-100 Fax: 0036-36 346-461
állandó kiállítás

 állandó kiállítás
Kiemelkedő gyűjtőmunka és egyedi tartalma minden látogatónak valódi élményt szerez. Többnyelvű információ és háttéranyagok engednek közelebb a tárgyakhoz. Látogassanak el hozzánk.
 

Heves helytörténete és néprajza
Prospektus letöltés, Prospectus download

Telefon szám: +36-20 203-1709
Kapcsolattartó személy: Gyimesiné Gömöri Ilona
Cím: 3360 Heves, Hősök tere 1.

         
         
Heves helytörténete és néprajza állandó kiállítás. Hegedűs Béla és hagyatéka (régészet, tárgyi és írásos történeti dokumentumok, iparművészeti tárgyak), Szobabelső nemesi kúriából, A paraszti háztartás eszközei, Népművészeti örökségünk – emlékezés Tompa Bélánéra, a Hevesi Népművészeti és Háziipari Szövetkezet alapítójára. 1848-49 hevesi szabadságharcosai (Heves szerepe az eseményekben, nemzetőrök névsora, a kápolnai csata, a hatvani csata, Haynau proklamációi), Hevesi arcképcsarnok – híres hevesiek.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner