12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Sárospatak
www.sarospatak.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Aros János E-mail: spatak.ph@t-online.hu
 Telefon: 0036-47-311-130 Fax: 0036-47-311-404
szálláshely

 szálláshely
 

Herceg Vendégház - Sárospatak

Telefon szám: +36-30 2395-804
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Szkircsákné Preszoly Erzsébet
Cím: 3950 Sárospatak, Szalontai u. 35.

         
         
A Herceg Vendégház Sárospatak üdülőterületén, a termálfürdő közvetlen szomszédságában helyezkedik el. A vendégházban 2 db kétágyas pót- ágyazható szoba, 1 db négyágyas pót-ágyazható szoba, közös fürdőszobával, valamint 1 db kétágyas, saját fürdőszobás szoba, felszerelt konyha található. A kertben szabadtéri főzési lehetőség, zárt parkoló áll a vendégek rendelkezésére. A megszálló vendégek a termálfürdő szolgáltatásain túl igénybe vehetik a vendégház közelében található élelmiszerbolt, zenés szórakozóhely szolgáltatásait is, a gyermekek a közelben lévő játszótéren, foci- és kosárpályán tölthetik el szabadidejüket.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner