12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Rácalmás
www.racalmas.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: SCHRICK ISTVÁN E-mail: polgarmester@racalmas.hu
 Telefon: +36-25-440-001 Fax: +36-25-444-958
néprajzi gyűjtemény, tájház

 néprajzi gyűjtemény, tájház
A néprajzi értékek bemutatása, a hagyomány és a múlt üzenetének átadása kiemelt figyelmet kap. Többnyelvű információ és háttéranyagok engednek közelebb a tárgyakhoz. Gyűjteményünk szívesen várja az érdeklődőket és a néprajzkutatókat.
 

Helytörténeti gyűjtemény - Rácalmás

Telefon szám: +36-25 440-020
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Cím: 2459 Rácalmás, Jankovich Miklós köz 5-7.
Link: www.jankovichkuria.hu

         
         
A természeti és épített környezet értékeinek alaposabb megismerését segíti elő az állandó kiállítás, amely átfogó és részletes képet nyújt a természetvédelmi területté nyilvánított Nagy-sziget és környéke történetéről. A kiállításon a helytörténeti gyűjteményben fellelhető archívumot, néprajzi tárgyakat, képeket, berendezett enteriőröket, illusztrált élethelyzeteket tekinthetik meg a turisták. A tárlat háttérinformációkat nyújt a kézműves műhelyekben és interaktív termekben végezhető, kipróbálható tevékenységekhez.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner