12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Hegymagas
www.hegymagas.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Gyurka Miklósné E-mail: hivatal@hegymagas.hu
 Telefon: +36-87 412-179 Fax: +36-87 412-179
falusi turizmus,    imaház, kápolna,    templom

 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Kovács Vendégház Hegymagas

Telefon szám: +36-87-413-824
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Cím: 8265 Hegymagas, Táncsics u. 1.
Link: kovacsvendeghaz.gportal.hu

A Kovács Vendégház a Szent György-hegy lábánál, Hegymagason. Külön bejáratú összkomfortos apartmanunkban 3 szoba, 2 fürdőszoba 1 kádas, 1 zuhanyzós található. Felszerelt konyha, ebédlő, balkon kerti bútorral. Zárt udvarban parkolás. Filagória, grillezés, borkóstolás (saját termésből). Természetjárás és túrázási lehetőség a környező hegyekbe, várakhoz. Gyerekeknek homokozó.


Bakosház - falusi magánszálláshely

Telefon szám: +36 87/411-408
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Cím: 8265 Hegymagas, Széchenyi u. 9.
Link: www.bakoshaz.uw.hu
Kapcsolattartó személy: Bakos László

Bakosház - falusi magánszálláshely. Hegymagas községből aszfaltos úton közelíthető meg, végig kiépített közvilágítással. Tetőtér-beépítéses borospince, mellette zöldterület örökzöldekkel, fákkal és szőlővel. Gyönyörű balatoni panoráma, csendes környezet.Az udvarban két autó számára van parkolási lehetőség. A tetőtér wc-ből, zuhanyzóból, egy szobából és egy teljesen fedett teraszból áll,mely egyben a konyha-étkező is.
 imaház, kápolna
 

Szent György-hegyi Lengyel-kápolna

Cím: Hegymagas, Szent György-hegy
Link: www.hegymagas.hu

A Szent György-hegy oldalában található 215 m magasan, a Boldogságos Szûz tiszteletére szentelt kápolna. 1760 körül a lengyeltóti Lengyel család építtette.
 templom
 

Szent Lőrinc templom - Hegymagas

Cím: 8265 Hegymagas, Szigetvári u.
Link: www.hegymagas.hu
Telefon szám: +36-87 433-023

Hegymagas római katolikus templomát 1914-ben, neoromán stílusban átalakítják. A hegymagasi templom külső és belső felújítása 1983-ban történt. A torony tatarozását legutóbb 2000-ben végezték el.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner