12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Hegykő
www.hegyko.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: SZIGETHI ISTVÁN E-mail: hegyko@hegyko.hu
 Telefon: 0036-99-540-006 Fax: 0036-99-540-005
borkóstoló,    borospince,    emlékmű, műemlék, szobor,    erdei túra, tanösvény,    étterem,    falusi turizmus,    híres étterem,    horgászat, horgásztó,    kalandpark, kalandtúra,    különleges borok,    nemzeti park,    programok, rendezvények,    szálláshely,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    templom,    termál gyógyfürdő,    világörökség,    wellness központ

 kalandpark, kalandtúra
Izgalom, kaland, csapatmunka, rátermettség és siker. Próbálja ki magát. Szervezett csoportokat is várunk, képzünk.
 

Fertő-tavat megkerülő nemzetközi kerékpárút

Cím: Hegykő
Link: www.hegyko.hu

A fertő tó körül mind magyar, mind osztrák oldalon jól kiépített, kitáblázott kerékpárutak várják az aktív turizmus kedvelőket.
 programok, rendezvények
 

Tízforrás Fesztivál

Cím: Hegykő, Fertőhomok, Hidegség, Sarród.
Link: www.tizforras.hu
Telefon szám: +36-99 540-005
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Tíz napon át koncertek, előadások, képzőművészeti kiállítások, szabadtéri filmvetítések, kézműves foglalkozások, ökotúrák várják közönségüket a Fertő-táj legnépszerűbb fesztiválján! Hegykő mellett programokat szervezünk Fertőhomokon, Hidegségen, Nagycenken, Fertőszéplakon, és Sarródon. Fellép többek között a Szabó Balázs Bandája, Ferenczi György és az Első Pesti Rackák, a Sator Quartet, a Jónás Vera Experiment, Deák Bill Gyula, a Margaret Island, a Kiscsillag, Korpás Éva, a KFT, Pátkai Rozina, és Charlie. Idén először, a belépőjegyek és a fesztiválbérlet kényelmesen, otthonról is megvásárolható elővételben, online módon, kedvezményes áron.
 szálláshely
 

Termál Panzió

Cím: 9437 Hegykő Fürdő u. 7.
Link: www.saratermal.hu
Telefon szám: +36-99-540-220
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Fax szám: +36-99-540-229

Gyógyulni és pihenni vágyó vendégeinknek panziónkban kínálunk szálláslehetőséget. Kétágyas szobáink közvetlenül a termál medence mellett találhatók, fürdőszobával, színes TV-vel ellátva. Apartmanjaink 2-4 fő részére kialakítottak, hálószobával, konyhával, fürdőszobával, nappalival és terasszal. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.


Tornácos Panzió

Cím: 9437 Hegykő, Kossuth L.u. 78.
Link: www.tornacos.hu
Telefon szám: +36-99-540-200
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Fax szám: +36-99-540-209

Családias hangulatú, kellemes pihenőhely a Fertő-tó közelében. Kényelmes, jól felszerelt szobák, védnöki táblás étterem, szépségszalon, wellness-udvar. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.


Marben Panzió

Cím: 9437 Hegykő, Alsószer út 1.
Link: www.marben.hu
Telefon szám: +36-99-540-250
Fax szám: +36-99-540-255

A Hegykő Nyugat Magyarország nagyszerű kikapcsolódási lehetőségekben gazdag termálfürdője, a Fertő-tó körüli kerékpárút mellett, a Fertő-Hanság Nemzeti Parkban található. Kikapcsolódásra, pihenésre kiválóan alkalmas családcentrikus szálláshelyünk a Marben Hotel-Panzó 11 kétágyas, 1 háromágyas szobával 2 apartmannal - ebből 2 szoba és 1 apartman kerekesszékkel is járható - a termálfürdőtől 300 méterre várja vendégeit. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.
 templom
 

Szent Mihály templom Hegykő

Cím: Hegykő
Link: www.hegyko.hu

Hegykő Szent Mihály római katolikus plébániatemploma műemlék. A neoromán stílusú templomot 1904-ben építették Schiller János soproni építőmester tervei alapján
 termál gyógyfürdő
Magyarország egyedülálló vízrajzi adottságainak külön figyelemmel kísért része. Gyönyörű környezet, komfort, tökéletes higiénia, üdítő és frissitő kúrák, terápiák minden korosztálynak. Gyógyító hatása ősidők óta ismert és közkedvelt.
 

SÁ-RA Termál

Cím: 9437 Hegykő, Fürdő u. 5.
Link: www.saratermal.hu
Telefon szám: 0036-99 540-220
Fax szám: 0036-99 540-221
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A Hegykői Termálfürdő hat hektáros területen, szép környezetben várja vendégeit, fedett és nyitott medencéivel. Az egész évben nyitvatartó fürdő medencéit 56 C hőmérsékletű, nátrium- hidrogénkarbonátos termálvíz táplálja. A gyógyvíz mozgásszervi,- bőrgyógyászati,- nőgyógyászati és urológiai gyulladások kezelésére ajánlott. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.
 világörökség
Magyarország különösen védett értéke. A világörökség része, kiemelt gondosságot és figyelmet igényel. Kérjük óvja Ön is.
 

Fertő-táj

Cím: Hegykő
Link: www.fertotaj.hu

A Fertő-táj Magyarország északnyugati részén található. A Fertő tavat és az azt övező tájat, településeit 2001-ben vette fel az UNESCO a világörökségek közé. A felvételt Ausztria és Magyarország közösen kérelmezte, mivel a Fertő túlnyomó része Ausztriához tartozik, s a határ mindkét oldalán nemzeti park védelmezi. A táj a felvételt népi építészetével, műemlékeivel, az egymást követő civilizációk régészeti emlékeivel, szőlő- és borkultúrájával valamint változatos növény- és állatvilágával érdemelte ki.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner