12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Cák
www.cak.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Paukovics Józsefné E-mail: onkormanyzat.cak@gmail.com
 Telefon: +36-94-563-472 Fax: +36-94-563-472
szálláshely

 szálláshely
 

Hegyalja Apartman   Info

Telefon szám: +3630 688-6760
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Molnár Jenő
Cím: 9725 Cák, Fő út 44.
Link: www.senkeinfo.hu/vendeglatas.html

         
         
Apartmanunk Kőszeg mellett, Cák közepén az egykori kocsma-vegyesbolt épületében található bolti rész vastag, ódon falai közt várja vendégeit megújult belsővel. A Kőszeg-hegyalján megbújó csöndes kis falu is rejt magában látnivalókat, de távolabbra is érdemes gyalogosan, kerékpáron vagy autóval ellátogatni. Cákról Velem 2 km-es, Kőszeg pedig 4 km-es laza sétával elérhető, hangulatos pincéket érintve. A 73 négyzetméteres, 3 légteres lakrész 2 hálószobával és egy tágas nappali-étkező-konyhasarok funkcióként üzemelő helyiséggel rendelkezik. A hálószobák 2-2 ágyasak, a nappaliban pedig egy 2 személyes heverővé kihúzható kanapé található. Pótágyak nélkül is kényelmesen lakhatja akár 6 fős család is az apartmant, amelyhez saját WC és fürdőszoba (fürdőkáddal) tartozik. Az apartmant egyszerre egy családnak (egy társaságnak) adjuk ki, létszámtól függetlenül! Nyitva: május 1-től október 31-ig ÁRAK 2019-ben: Apartmanár 4 fő részére: 15.500 Ft/éj. Apartmanár 6 fő részére: 19.500 Ft/éj. Fizetendő minimum éjszakák száma 2. Az árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót (150 Ft/fő/éj 18 éves kor fölött)!

Honlap készítés, honlapkészítés, program készítés, domain, tárhely szolgáltatás - SoftWinner Kft.