12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Hajdúszoboszló
www.hajduszoboszlo.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Dr. Sóvágó László Imre E-mail: polgmhiv@hajduszob.hu
 Telefon: +36-52-557-300 Fax: +36-52-557-302
repülőtér

 repülőtér
Felkészült fogadószemélyzet, technikai háttér, kedvező feltételek és kiegészítő komfort szolgáltatások segítik az érkezőket és indulókat. További információ itt:
 

Hajdúszoboszlói Repülőtér

Telefon szám: +36-52-558-684;+36-30-987-0151
Fax szám: +36-52-558-683
Kapcsolattartó személy: Füzesi Béla repülőtérvezető
Cím: Hajdúszoboszló, Repülőtér

         
         
Hajdúszoboszló, az Európa hírű fürdőváros Kelet-Magyarországon, Debrecentől 20 km-re található.Replőterünk a strandfürdőtől mindössze 200 méterre fekszik, és igen sok repülés iránt érdeklődő látogatót vonz. Hajdúszoboszlón a repülősport hagyományai az 1950-es évekig nyulnak vissza. A híresen jó adottságú vitorlázórepülő terület, teli termikbányákkal, és a nagy alföldi síkságon a terepleszállás sem okoz gondot. Az Aero Club-ban a repülő sportág minden ágának követői - mintegy 100 fő - hódol szenvedélyének: hőlégballonosok, ejtőernyősök, motoros repülők, sárkányrepülők, siklóernyősök, és vitorlázórepülők. A hajdúszoboszlói Aero Club tavasztól késő őszig szeretettel várja a sportolni, kikapcsolódni, pihenni vágyó kedves vendégeit.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner