12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Hajdúhadház
www.hajduhadhaz.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Csáfordi Dénes E-mail: titkarsag@hajduhadhaz.hu
 Telefon: 0036-52-384-103 Fax: 0036-52-384-295
állandó kiállítás,    emlékmű, műemlék, szobor,    múzeum,    programok, rendezvények,    sétáló utca, városkép,    szálláshely,    templom

 állandó kiállítás
Kiemelkedő gyűjtőmunka és egyedi tartalma minden látogatónak valódi élményt szerez. Többnyelvű információ és háttéranyagok engednek közelebb a tárgyakhoz. Látogassanak el hozzánk.
 

Földi János Könyvtár, Emlékház, Galéria

Cím: Hajdúhadház
Link: www.hajduhadhaz.hu

Hajdúhadházán szintén a századfordulón úri kaszinó működött, lebontását követően új tiszti kaszinót építettek helyébe, melyben később a város híres szülöttének Dr. Földi Jánosnak az emlékháza volt található. Az emlékház helyén 2005-ben készült el a Földi János Könyvtár, Emlékház, Hajdúhadházi Galéria, melyben a hajdúhadházi helytörténeti kiállítás (ahol a város híres szülötteinek, É. Kiss Sándornak, Mocsár Gábornak, Nagy Józsefnek, valamint. dr. Nagy Sándornak az életműanyagai tekinthetők meg), és Dr. Földi János életművét bemutató kiállítási anyag, valamint a könyvtár és a hortobágyi alkotótábor művészeinek kiállítási anyaga látható.
 emlékmű, műemlék, szobor
Történelmünk része. Példaként mutatja elődeink múltját és üzenetét a jelen kor számára. Tisztelettel adózunk érte.
 

Bocskai István erdélyi fejedelem lovasszobra

Cím: Hajdúhadház
Link: www.hajduhadhaz.hu

A parkban került felavatásra 2005. december 12.-én - a város napján - Bocskai István erdélyi fejedelem lovasszobra, mely Győrfi Lajos szobrászművész alkotása.
 sétáló utca, városkép
 

Városháza - Hajdúhadház

Cím: 4242 Hajdúhadház, Bocskai tér 1.
Link: www.hajduhadhaz.hu

Hajdúhadház jellegzetes épülete a Városháza. Az épületegyüttes 1912-ben szállodának épült, Bocskai szálló volt a neve, 1998-1999-ben külső, illetve belső felújításon esett át.
 szálláshely
 

Ezerjó Vendégház- Hajdúhadház

Cím: 4242 Hajdúhadház, Vásártér utca 1.
Telefon szám: +36-30 811-6298
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Az Ezerjó Vendégház nyugalmat árasztó környezetben az otthon hangulatát idéző szobáival egész évben várja a pihenésre és kikapcsolódásra váró vendégeit. A tágas, földszinti terem, családi, baráti és céges rendezvények kiváló helyszíne.
 templom
 

Református templom - Hajdúhadház

Cím: Hajdúhadház,
Link: www.hajduhadhaz.hu

A Hajdúhadház város jelképe a főtéren elhelyezkedő kéttornyú reformáus templom, mely a debreceni református Nagytemplom, és a kunhegyesi templom mellett a Tiszántúl három kéttornyú református templomának egyike 1870-1872 között épült.
 programok, rendezvények
 

Hadháztáji Állatvásár Hajdúhadházán

Cím: 4242 Hajdúhadház, Vásártér
Link: www.hadhaztaji.hu
Telefon szám: +36-30 811-6298
Mikortól: 2015-05-03
Meddig: 2015-05-03

2015. május 03-án vasárnap újra állatvásár a hajdúhadházi Vásártéren! Ezt követően minden hónap első vasárnapján Hadháztáji Állatvásár. Várunk mindenkit sok szeretettel!

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner