12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Hahót
www.hahot.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Szabó Zsolt E-mail: hivatal@hahothivatal.koznet.hu
 Telefon: +36-93-563-000 Fax: +36-93-363-001
egyedi ritkaság,    emlékmű, műemlék, szobor,    étterem,    horgászat, horgásztó,    imaház, kápolna,    internet,    kézműipar,    kiemelt szolgáltató,    templom

 egyedi ritkaság
 

Hahóti Kódex


A zágrábi érseki könyvtárban található a Hahóti Kódex ( Hahóti Sacramentarium ). Ez az egyik legkorábbi magyar kottás kézirat. Forrás: http://www.answers.com/topic/1553song-png
 emlékmű, műemlék, szobor
Történelmünk része. Példaként mutatja elődeink múltját és üzenetét a jelen kor számára. Tisztelettel adózunk érte.
 

Második világháborús emlékmű - Hahót

Cím: 8771 Hahót temető
Link: principalis.celodin.hu

 
Hahóton a temetőben található az első és második világháborús emlékmű.
 étterem
 

Zipfer Csárda Panzió - Hahót

Cím: 8771 Hahót, Kisfaludy S. u. 5/b
Telefon szám: +36-93/363-104

A Zipfer Csárda Panzió reggel 7 órától este 22 óráig várja kedves vendégeit. Az utazóknak, turistáknak lehetőség kínálkozik a szobafoglalásra. A panzióban 6 szoba található, ahol összesen 18 ágy biztosítja a vendégek pihenését, kényelmét. Lehetőség van több napos szálláskérésre is, hiszen az étkeztetés megoldott, egyéni igényekhez igazított. Az igényeket a helyben működő konyha szolgálja ki, ami naponta 11 órától 21 óráig üzemel. Lehetőség van az ebédrendelésre, akár magánszemélyek akár cégek számára. Továbbá a panzió egyéb rendezvények helyszínéül is szolgál. Úgy, mint esküvői vacsora, osztálytalálkozó, bankett stb. A kényelmes elhelyezést alapul véve, a rendezvények lebonyolítását 100 fő-ig vállalják.
 imaház, kápolna
 

Mária kápolna - Hahót

Cím: Hahót, Zrínyi Miklós út
Link: www.hahot.hu

Szintén műemlék jellegű a Mária kápolna (Zrínyi Miklós út ), barokk stílusban épült a 19. század végén.
 internet
 

Hahóti Teleház

Cím: 8771 Hahót, Deák F. u. 4.
Telefon szám: +36-93-563-011
Fax szám: +36-93-563-010
Kapcsolattartó személy: Lengyelné Horváth Éva

A teleház nyáron is várja a kedves érdeklődőket. Lehetőség van internet ( 1 óra 250 Ft ) és hálózati játékok (1 óra 100 Ft) használatára. Egyéb szolgáltatásokat is vállal a Teleház, ilyenek például a nyomtatás, szkennelés (scannelés), beszélgetés, szórakozás.
 kézműipar
Neves iparművészek és népi iparművészek összeállításai, valódi ritkaságok, igazi tehetségek munkái példázzák a magyar remekek színes palettáját. Gyönyörű látnivalók és kiemelt értékek tárháza várja Önöket.
 

Tiffany Stúdió - Hahót

Cím: Hahót, Zsuzsanna u. 1.
Telefon szám: +36-93-563-013
Fax szám: +36-93-563-012
Kapcsolattartó személy: Varga Szabolcs
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Link: www.tiffany.hu

A Tiffany Stúdiót 1999.-ben alapítottuk Hahóton. Hahót Zala megyében található, a 74-es főút mellett, Nagykanizsa és Zalaegerszeg között félúton. Cégünk mindkét városból 20 percen belül megközelíthető.
 templom
 

Római katolikus templom - Hahót

Cím: 8771 Hahót, Kossuth tér 1
Link: www.hahot.hu

A barokk római katolikus templomot a 18. században építették az egykori bencés apátság helyén (Kossuth tér 1.). A mai templom hajója háromboltszakaszos. Szószéke rokokó. A templom melletti keresztet a magyar szabadságharcért elesettek emlékére állították.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner