12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Bogács
www.bogacs.com
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Csendesné Farkas Edit E-mail: polgarmester@bogacs.hu
 Telefon: +36-49-534-400 Fax: +36-49-534-401
falusi turizmus

 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Hóvirág Vendégház - Bogács
Prospektus letöltés, Prospectus download

Telefon szám: +36-36-786-494,0620-591-3151
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Hajdúné Vizi Márta
Cím: Bogács, Hóvirág u. 63.
Link: www.hoviragvendeghaz.hu

         
         
A Hóvirág Vendégház Bogácson a Bükk hegység déli lábánál, Egertől 16 km-re található. Kénes gyógyvizes fürdője segíti a reumás mozgásszervi betegek gyógyulását. A túrázók, horgászok, vadászok hódolhatnak kedvenc időtöltésüknek. A borospincékben saját termelésű, zamatos borokat fogyaszthatnak. Üdülöházunk 8-10 férőhelyes, az elhelyezés két szinten 4x2 ágyas szobákban történik. Szintenként fürdőszoba, TV, a földszinten konyha, fedett terasz, kerti főzési lehetőség van. Parkolás zárt udvarban. Vendégházunk április 1-től október 31-ig várja kedves vendégeit. Szeretettel várjuk kedves vendégeinket. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner