12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Noszvaj
www.noszvaj.hu
A csendes tiszta levegőjű Noszvaj és a vele összeépült Síkfőkút üdülő-kirándulóhely színvonalas panziókkal, turistaszállásokkal, falusi vendégfogadókkal és éttermekkel várják a pihenni vágyókat. A bor és gasztronómia jegyében rendezvényeket szerveznek, s a Gazdaház az itt található kemencék sütés-főzési bemutatók, kóstolók helyszíne.
 Polgármester: Szabó Péter E-mail: hivatal@noszvaj.hu
 Telefon: +36-36 463-055 Fax: +36-36 463-055
karantén közbeni szolgáltatások

 karantén közbeni szolgáltatások
Karantén közbeni szolgáltatások. A koronavírus a veszélyhelyzet kihirdetése miatt csökkent vagy megszünt a bevétele? Eddigi fő tevékenységét modosította, vagy megváltoztatta mert talpon akar maradni? Tudassa azokkal akik otthon vannak karanténban, hogy van megoldás.
 

Hétvégi menü házhozszállítással Noszvajon
Prospektus letöltés, Prospectus download

Telefon szám: +36-20 9462-178
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Cím: 3325 Noszvaj, Szomolyai út 2/A
Link: www.magtarfogado.hu

         
         
Hétvégi menü házhozszállítással a Magtár Fogadóból. Pénteken, szombaton és vasárnap szállítunk ki. Rendelésre csütörtökön 20 óráig van lehetőség (messenger, sms, e-mail, telefon). Kiszállítás 11.30 - 13.30 között Noszvajon. 2fogásos menü (leves, főétel-választható) 1.800 Ft/adag. 3fogásos menü (leves, főétel-választható, desszert) 2.300 Ft/adag. Heti ajánlatunk az ikonra (i) kattintva olvasható.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner