12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Háromfa
www.haromfa.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: BRANTMÜLLER ZOLTÁN MIHÁLY E-mail:
 Telefon: +36-82-491-067 Fax: +36-82-491-076
csónakázás,    emlékmű, műemlék, szobor,    falusi turizmus,    gasztronómiai különlegesség,    gasztronómiai versenyek,    horgászat, horgásztó,    szálláshely,    templom

 emlékmű, műemlék, szobor
Történelmünk része. Példaként mutatja elődeink múltját és üzenetét a jelen kor számára. Tisztelettel adózunk érte.
 

Világháborús emlékmű - Háromfa

Cím: Háromfa

Háromfán az önkormányzat előtti téren állították fel 1992-ben a két világégés háromfai áldozatainak tiszteletére emelt emlékművet. A téglával körbevett bronztáblán 10 első és 50 második világháborús áldozat neve szerepel.
 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Natura Horgásztanya - Háromfa

Cím: 7585 Háromfa, Kossuth Lajos u. 131
Telefon szám: +36-82-491-099,+36-30-384-3237
Kapcsolattartó személy: Pálinkó Károly
Link: haromfa.webpeca.hu

A Natura Horgásztanya két darab, háromágyas szoba, és egy darab négy ágyas szoba. A szobákban található tusoló/WC valamint közös konyha.
 gasztronómiai versenyek
 

Halétkek sütő és főzőversenye

Cím: Háromfa

Háromfán az évente megrendezett nemzetközi Bojli-show utolsó napján, 2004-ben először csatlakozott a különleges asztali örömök rendezvénysorozata. A tó partján állították fel a tűzhelyeket, ahol három kategóriában: hal roston sülve vagy panírban; halpörköltek, halpaprikások; illetve különleges halételek elkészítésében jeleskedhettek a versenyzők. A halétkek azért kerültek be a rendezvénysorozatba, mert manapság szinte csak az ünnepi asztal díszei ezek az egészséges húsok. Háromfán, szeptember második hétvégéjén csaknem kétezer ember kóstolhatott bele Somogy ízeibe.
 templom
 

Római Katolikus Templom - Háromfa

Cím: Háromfa

Az 1881-ben épült templomot a háromfaiak az idén újították föl. A templom védőszentjei Péter és Pál, az ő névnapjukon tartják a hegyományos búcsút is, június 29-én. Misét minden kedden, csütörtökön és vasárnap tartanik, elletve jeles eseményekkor (esküvő, temetés, keresztelő) nyitják ki a templom kapuját. A misét Róka Dániel plébános celebrálja, aki a szomszédos Babócsáról jár át a községbe.
 szálláshely
 

Háromfai apartmanok   Info

Cím: Háromfa
Telefon szám: +36-1-3434-130
Fax szám: +36-1-321-2426
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Kozielné Cser Zsóka
Link: www.falutur.hu/haromfa

Budapest 250 km, a Dráva-menti Nemzeti Parknál. Síkvidék, erdős terület, a Rinya-patakhoz közel. A ház előkertes, a főútvonal mellett hatalmas méretű telken áll. Horgászoknak figyelmébe ajánljuk a Somogy megye gyöngyszemeként emlegetett háromfai horgásztavat

Honlap készítés, honlapkészítés, program készítés, domain, tárhely szolgáltatás - SoftWinner Kft.