12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Gyomaendrőd
www.gyomaendrod.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Toldi Balázs E-mail: onkormanyzat@gyomaendrod.hu
 Telefon: 0036-66-386-122 Fax: 0036-66-286-288
állandó kiállítás,    gyógyfürdő,    híres étterem,    horgászat, horgásztó,    kemping,    képzőművészet,    lovaglás,    múzeum,    programok, rendezvények,    szálláshely,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    teke, bowling, squash,    templom,    utazási irodák, turistainformáció

 állandó kiállítás
Kiemelkedő gyűjtőmunka és egyedi tartalma minden látogatónak valódi élményt szerez. Többnyelvű információ és háttéranyagok engednek közelebb a tárgyakhoz. Látogassanak el hozzánk.
 

Vidovszky Béla Helytörténeti Gyűjtemény

Telefon szám: +36-70 418-7133
Cím: 5500 Gyomaendrőd, Kossuth u. 11.
Link: www.gyomaendrod.com

A Vidovszky Béla Helytörténeti Gyűjtemény (Városi Képtár) 1993-ban nyílt meg. Jelenleg hat teremben négy, városunkhoz kötődő művész alkotásait tárjuk állandó kiállításunkon a közönség elé: - Vidovszky Béla festményei és személyes emlékei - Corini Margit, a párizsi éjszaka festője - Illésy Péter grafikái és festményei, Pásztor János szobrai a Magyar Nemzeti Galériából címmel.


Halászati és Történelmi Emlékpark

Telefon szám: +36-30 967-2741
Cím: 5502 Gyomaendrőd, Templom-zug
Link: www.gyomaendrod.com

A Pájer Kemping és a 46-os főút között, a Templom-zugi holtág partján került kialakításra a halászatot bemutató pihenő park. Bemutatásra kerül Gyoma és Endrőd történelmi múltja, a halászat eszközeinek és használatának képi, írott, valamint a vízes életmód gasztronómiájának bemutatása.
 híres étterem
Zamatos étkezések, zsenge, friss és ropogós különlegességek, itt kiváló helyi séf ajánl finomságokat.
 

Körös Étterem - Gyomaendrőd

Telefon szám: +36-66-386-055
Cím: Gyomaendrőd, Szabadság tér 8.
Link: www.koroshotel.hu
Fax szám: +36-66-283-768
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Tímár András

Gyomaendrőd festői környezetben fekvő alföldi kisváros. A szálloda a város centrumában található. Vendégeink megtalálják az igényeiknek megfelelő szórakozási és sportolási lehetőséget egyaránt.


Nagylaposi Birkacsárda - Gyomaendrőd

Telefon szám: +36-66 386-263
Cím: 5502 Gyomaendrőd, (Nagylapos), V.ker. 289.
Link: www.birkacsarda.com

Nagylaposi Birkacsárda - Gyomaendrőd. A 46-os út mellett Gyomaendrőd és Mezőtúr között található csárda jellegzetes magyaros helyi ételeket (birkapörkölt, magyar szürkemarha pörkölt, körmös pacalpörkölt, házi mangalica disznóságok) és hozzá finom pálinkákat, jó borokat kínál vendégeinek hangulatos környezetben. Rendezvények szervezését, lebonyolítását vállaljuk!


Dreher Söröző és Étterem - Gyomaendrőd

Telefon szám: +36-70 365 5360
Cím: 5500 Gyomaendrőd, Rákóczi út 5.
Link: www.timarpanzio.hu
Fax szám: +36-66/386-444
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Tímár János

Gyomaendrődön a főtér melletti csendes utcában, a gyógyfürdőtől 3 percre, a 46. sz. fő úttól 500 méterre található hangulatos, helyi ételspecialitásokat, halételeket is kínáló Dreher Söröző és Étterem.
 képzőművészet
Neves képzőművészek összeállításai, valódi ritkaságok, igazi tehetségek munkái példázzák a magyar remekek színes palettáját. Gyönyörű látnivalók és kiemelt értékek tárháza várja Önöket.
 

Honti műhely-galéria - Gyomaendrőd

Telefon szám: +36-66 282 205
Cím: 5500 Gyomaendrőd, Kisréti utca 19.
Link: www.gyomaendrod.com

Honti Antal képzőművész hagyományos technikával készített munkái mellett számítógépes grafikái is megtekinthetők. A művész rendszeresen szervezett irodalmi esteket, hangversenyeket, filmvetítéseket is.
 lovaglás
Festői környezetben, egyedülállóan szép területek várják a lovaglás szerelmeseit. Figyelmes kiszolgálás és kiváló lovarda várja Önöket.
 

Neubort Lovastanya - Gyomaendrőd

Telefon szám: +36-66-283-492;+36-20-823-1995
Cím: 5500 Gyomaendrőd,
Link: www.mokasszin.hu
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Irimiás Róbert

Gyomaendrődre és környékére hívjuk Önt és kedves hozzátartozóit, barátait. Békés megye északi felében, a Hármas-Körös partján található 16 ezer lakosú alföldi kisváros az országban egyedülálló természeti és kulturális értékekkel büszkélkedhet.
 múzeum
 

Kner Nyomdaipari Múzeum - Gyomaendrőd

Telefon szám: +36-66-581-640
Cím: 5500 Gyomaendrőd, Kossuth út 16.
Link: www.gyomaikner.hu

Kner Imre egykori lakóházában található a Kner Nyomdaipari Múzeum. 1970 óta működik benne Magyarország egyetlen nyomdaipari múzeuma. A Múzeum állandó kiállítása bemutatja a Kner család tagjainak munkásságát és a Kner Nyomda történetét az 1882-es alapítástól napjainkig. "Könyvek és nyomtatványok a Gyomai Kner Nyomdából" hírdeti a kiállítás címe, s ennek szellemében láthatók a Gyomán készült könyvek, művészi báli meghívók, közigazgatási nyomtatványok, naptárak, levelező lapok, plakátok, részvények és merkantil nyomtatványok. Nyitva tartás: Május1-től szeptember 30-ig minden csütörtök és pénteki napokon 10:00-16:00.


Endrődi Tájház és Helytörténeti Gyűjtemény

Telefon szám: +36-70 635 3345
Cím: 5502 Gyomaendrőd, Sugár út 18-20
Link: www.tajhazendrod.hu
Fax szám: +36-66 284-318

A Tájház 1977 óta működő múzeum. Épülete 1862-ben épült. Hunya István endrődi nagygazda épittette. Háztípusa az úgynevezett sorompós ház. A ház előterében levő sorompószerű léckerítésről kapta a nevét. A Tájház berendezése a XIX. század végi endrődi paraszti élet körülményeit mutatja be. Múzeumunk az ide látogatóknak megfogható valóságában mutatja be a paraszti életet. A házba belépve a konyhába jutunk, innen nyílik jobbról a nagyszoba, amelyet a helybeliek nagy háznak neveznek. Ez az elnevezés arra utal, hogy valamikor a parasztházak egy helyiségből állottak. Nyitva tartás: bejelentkezés alapján.
 szálláshely
 

Körös Panzió és Étterem - Gyomaendrőd

Telefon szám: +36-66 386-055
Cím: 5500 Gyomaendrőd, Szabadság tér 8.
Link: www.korospanzio.hu
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Gyomaendrőd nagy lehetősége, kitűnő gyógyvízében rejlik. A Ligetfürdő közvetlen környezetében a város centrumában található a Körös Panzió és Étterem. Gyógyvizes fürdőszobák és egy terápiás só szoba áll az idelátogatók rendelkezésére.


Tímár Panzió - Gyomaendrőd

Telefon szám: +36-66/285-451
Cím: 5500 Gyomaendrőd, Fő út 174.
Link: www.timarpanzio.hu
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Tímár János

Családi vállalkozásban működik éttermünk és panziónk. Helyi ételspecialitások, halételek kaphatók. Családi rendezvények, party-service, konferenciák lebonyolítását vállaljuk.


Fészek Panzió és Étterem - Gyomaendrőd

Telefon szám: +36-66/386-718
Cím: 5500, Gyomaendrőd, Szabadság tér 6.
Link: www.feszekpanzio.hu
Kapcsolattartó személy: Poharelec László
Fax szám: +36-66/386-718

Békés megyében, Gyomaendrőd központjában található a Fészek Panzió és Étterem. A Liget Gyógyfürdőtől pár száz méterre. Éttermünkben finom házias és különleges ételekkel, a bárban széleskörű italválasztékkal várjuk vendégeinket! Klimatizált szobáinkban televízió és minibár található.


Sörkert fogadó - Gyomaendrőd

Telefon szám: +36-30-380-2558
Cím: 5500 Gyomaendrőd, Erzsébet Liget 2.
Link: www.sorkertfogado.hu
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

Szállodánk a Békés megyei Gyomaendrődön, a város egyik leghíresebb utcáján, az árnyas hársfákkal szegélyezett Hősök útján található, a városközponttól és a Liget Termálfürdőtől néhány percnyire. Vendégeink kényelmes, nyugodt pihenését szolgálja a termálvizes pezsgő- és hidromasszázs medence, a szauna, a szolárium, a drinkbár, a biliárdterem és a konferenciaterem. A gépkocsik részére zárt parkoló is biztosított


Hárs Termál Hotel - Gyomaendrőd

Telefon szám: +36-66/282-790
Cím: Gyomaendrõd, Hõsök útja 54.
Link: www.harshotel.hu
Fax szám: +36-66/282-786

Szállodánk a Békés megyei Gyomaendrődön, a város egyik leghíresebb utcáján, az árnyas hársfákkal szegélyezett Hősök útján található, a városközponttól és a Liget Termálfürdőtől néhány percnyire. Vendégeink kényelmes, nyugodt pihenését szolgálja a termálvizes pezsgő- és hidromasszázs medence, a szauna, a szolárium, a drinkbár, a biliárdterem és a konferenciaterem. A gépkocsik részére zárt parkoló is biztosított.


Rubin Szabadidőközpont Panzió

Telefon szám: +36-66 280-22; +3630 941-8954
Cím: 5502 Gyomaendrőd, ll. ker 582.
Link: www.rubinpanzio.hu
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A panziónk 10 vendégszobával, és 3 lakosztállyal rendelkezik, melyek pótágyazhatóak. A szobák mindegyike fürdőszobával, igény szerint zuhanyzós, vagy hidromasszázs káddal felszereltek. Mindegyikük légkondicionált, telefonos, műholdas TV-vel, hi-fi-vel ellátott. Panziónk legfelszereltebb szobája a VIP lakosztály, mely fényterápiás hidromasszázskádja, és pikáns bútorozása révén kiválóan alkalmas a mézeshetek eltöltésére.
 teke, bowling, squash
Kiépített pályák, kapcsolt játék és sporteszközök, valamint figyelmes vendéglátás és felfrissülés várja Önöket.
 

Rubin szabadidőközpont Tekepálya

Telefon szám: +36-66-280-226/20
Cím: 5502 Gyomaendrőd, ll. ker 582.
Link: www.rubinpanzio.hu

Tekepálya Pálya: A 28,5 m hosszú, kétsávos (sávonként 1,7 m széles) pálya első 6,5 m-e a játéktér, pályatest felőli végén az 5,5 m hosszú és 35 cm széles gurítódeszkával. Bábuk: A fehér műanyagból készült kilenc bábu magassága egyenként 40 cm, tömege 1750 - 1800 gramm. Tekegolyók: A tekegolyó tetszőleges színű tömör műanyag, átmérője 16cm, tömege 2,8 - 2,9 kg. Tekepálya használati díja: 1800,-ft/ óra sávonként. Pályafoglalás: 06-66-280-226/20 mellék.
 templom
 

Református templom - Gyomaendrőd

Cím: Gyomaendrőd, Szabadság tér
Link: www.gyomaendrod.hu

22 esztendőn keresztül építették a templomot. A torony fundamentumát 1791-ben tették le, de ennek építését, hogy miként vezették, kikkel végeztették arról írott emlékünk nincsen. Templomunk alapja igaz, hogy csak 1807-ben tétetett le, mindazon által már 1805-től kezdve készítgették. 1813. augusztus 8-án került a templom átadásra.


Római katolikus templom - Gyomaendrőd

Cím: Gyomaendrőd, Fő út
Link: www.gyomaendrod.hu

Gyomán messzire kimagaslik egy nagyon szép érték, a gyomai Jézus Szíve templom. 1877. május 1-jén rakták le a mostani templom alapkövét - Hausszmann Alajos műegyetemi tanár tervei alapján.


Endrődi Katolikus Templom

Cím: Gyomaendrőd
Link: www.szentgellert.hu/iskola/templom.html

Az Endrődi Katolikus Templom 1804-ben épült késő barokk stílusban. Védőszentje Szent Imre herceg, aki egyben az endrődi címer főalakja is volt.
 utazási irodák, turistainformáció
Programszervezés, részletes tájékoztatás, szállásajánlatok, és figyelmes vendéglátás. Várjuk Önöket!
 

Tourinform Iroda Gyomaendrőd

Cím: 5500 Gyomaendrőd, Kossuth L. utca 9.
Link: www.gyomaendre.hu
Telefon szám: +3666 386-851; +3620 994 5525

Fedezze fel az érintetlen természeti környezetet, ismerkedjen meg az ország híres és kevésbé híres látnivalóival a Tourinform Iroda segítségével! Nyitva tartás: Főszezonban: június 15-től augusztus 31-ig, hétfőtől péntekig 9:00-17:00-ig; szombaton 9:00-14:00 óráig. Szezonon kívül: munkanapokon 8.00-16.00 között.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner