12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Gyenesdiás
www.gyenesdias.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: GÁL LAJOS E-mail: gyonkph@t-online.hu
 Telefon: +36-83-312-737 Fax: +36-83- 314-550
uszoda, strand

 uszoda, strand
Magyarország egyedülálló vízrajzi adottságainak külön figyelemmel kísért része. Forrásokból táplált egyedi medencék, a sportolni és lubickolni vágyókat várják szép környezetben, teljes higiéniával és komforttal. Frissüljön fel nálunk!
 

Gyenesi Lidóstrand Gyenesdiás

Telefon szám: +36-83 316-008
Cím: 8315, Gyenesdiás, Oppel Imre sétány
Link: www.gyenesdias.info.hu

         
         
A Gyenesi Lidóstrand a község kisebb strandja – a település nyugati végében –, elsősorban a kisgyermekes családok kedvence, de az aktívabbak részére homokos strandfoci- és strandröplabda pálya kínál kellemes élményeket. Ha pancsolás, napfürdőzés vagy sportolás közben megéhezne, a büfék hagyományos balatoni étel ajánlatából biztosan tudja csillapítani éhségét. Ezen a strandon hetente többször tartanak játékos gyermekfoglalkozást a lelkes animátorok. A strandon keresztül közelíthető meg a Kalandpark és a Madárpark is.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner