12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Györköny
gyorkony.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: BRAUN ZOLTÁN E-mail: gyorkony@t-online.hu
 Telefon: +36-75 552-008 Fax: +
borkóstoló,    borospince,    emlékmű, műemlék, szobor,    híres személy,    internet,    klub, egyesület,    múzeum,    néprajzi gyűjtemény, tájház,    pálinka, pálinkaturizmus,    templom

 internet
 

eMagyarország Pont Györköny

Telefon szám: +36-75-552-000
Fax szám: +36-75-552-000
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Kuti Imréné
Cím: 7045 Györköny, Fő u. 494.
Link: gyorkony.hu

Várunk minden érdeklődőt, aki szeretne megismerkedni az Internet adta lehetőséggel, valamint azokat is sok szeretettel várjuk, akik eme lehetőségekkel élni szeretnének!
 múzeum
 

Falumúzeum - Dorfmuseum

Cím: 7045 Györköny, Kossuth u. 325.
Link: www.gyorkony.hu

Az 1983 - ban megnyílt múzeum hagyományosan berendezett lakásbelsőt mutat be - bútorokkal, konyhai és kézműves eszközökkel. A berendezési tárgyakat a lakosok gyűjtötték Kuti Imre kezdeményezése és vezetése mellett.
 pálinka, pálinkaturizmus
A pálinka egyedi értékünk a magyar kultura része, hungarikum.
 

Mátron és Lányai pálinka

Cím: 7045 Györköny, Arany J. u. 359
Link: martonpalinkak.hu
Telefon szám: +36 20 3535 490
Kapcsolattartó személy: Márton János

Az 1991-ben alapított vállalkozásunk Tolna megyében, Györkönyben található. Mérnöki munkám mellett – hobbiként – sajátítottam el a pálinkafőzés tudományát és indítottam útjára a családi vállalkozást feleségem és lányaim segítségével. Bár a piac igen telített, mára már bebizonyosodott, hogy a válogatott gyümölcsből, gondos munkával készített Special Reserve, Szőlőpálinka és Vadgyümölcspárlat család tagjai a kultúrált pálinkafogyasztók kedvenceivé váltak.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner