12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Fertőboz
 
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: TÓTH JÓZSEF GYULA E-mail: polgarmester@fertoboz.hu
 Telefon: +36-99-531-080 Fax: +36-99-531-080
szálláshely

 szálláshely
 

Gloriett Panzió   Info

Telefon szám: +36-20-518-4071
Fax szám: +36-99-357-941
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Sólyom Andrea
Cím: 9493 Fertőboz, Fő u. 11.
Link: www.gloriett.hu

         
         
A Gloriett Panzió a Fertőboz fölötti magaslaton, a Gloriett kilátótól 200 m-re található, csendes, nyugodt, erdővel körülölelt területen, remek kilátással a Fertő-tóra. A panzió épületének története 1856-ra nyúlik vissza, ekkor építtette fürdőháznak gróf Széchenyi Ferenc. A panziót 2000-ben felújították, átépítették, ennek eredményeképpen 2,3,4 ágyas szobákban és 4 db apartmanban 50 fő elhelyezésére van lehetőség. Minden szoba zuhanyzós, fürdőszobával felszerelt. 2006-ban a 2. emeleti Fertő-tóra néző szobákhoz alpesi stílusú fa erkély készült, valamint egy napozóterasz is. A 2. emeleti szobákban internetcsatlakozás található. Az épület földszintjén található étterem 50 fő teljes ellátását tudja biztosítani. A panzió udvarában kerthelyiség és gyerekjátszótér található. A területen szalonnasütés, igény szerint falusi disznóvágás, tájjellegű borkóstolás, kerékpáros-, és gyalogtúrák, illetve különböző kulturális programok rendezhetők. Újdonság a 2007-es évtől, hogy kerékpárkölcsöző is a vendégek rendelkezésére áll.

Honlap készítés, honlapkészítés, program készítés, domain, tárhely szolgáltatás - SoftWinner Kft.