12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Geszt
www.geszt.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Brandt Krisztián E-mail: geszt@bhn.hu
 Telefon: +36-66 496-061 Fax: +36-66 496-174
állandó kiállítás,    kastély, kúria,    templom

 állandó kiállítás
Kiemelkedő gyűjtőmunka és egyedi tartalma minden látogatónak valódi élményt szerez. Többnyelvű információ és háttéranyagok engednek közelebb a tárgyakhoz. Látogassanak el hozzánk.
 

Arany János Irodalmi Emlékház Geszt

Cím: Geszt, Arany J. utca 1.

Arany János Irodalmi Emlékház Geszt. Arany János a szabadságharc bukása után a Tisza családnál volt nevelő. A Tisza kastély kis kerti házában rendezték be a költő emlékét idéző múzeumot. Foto: kmnp.nemzetipark.gov.hu
 kastély, kúria
Festői környezet, gondozott park, csodálatos építészeti látnivaló, és egyedülálló bútorzat. Látogatását egészítse ki hangulatos éttermeinkben, és szórakoztató programjainkkal. Látogasson el hozzánk.
 

Tisza-kastély Geszt

Cím: Geszt, József Attila u. 21.
Telefon szám: +36-66/496-065
Link: www.geszt.hu

A kastély turisták és érdeklődők számára is látogatható az Arany János Irodalmi Emlékházzal együtt. A kultúrterem családi illetve települési rendezvényeknek is otthont ad, vagy egyéb rendezvény céljára bérelhető, szükség esetén a konyhával és ebédlővel együtt. A kastély beépített alapterülete 928 m2, a kubatura 11388 m3, 32 helyiség található benne. Az „ L „ alak egyik részén a községi könyvtár, a másik részén és a 3. szinten az Arany János Általános Iskola felső tagozata kapott helyett, a már említett kultúrterem mellett.
 templom
 

Református templom Geszt

Cím: 5734 Geszt, Kossuth u. 3.
Telefon szám: +36-66-496-077
Link: www.geszt,hu

Geszt központjában áll az 1770-es években épült református templom a parókiával és az emlékparkkal.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner