12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Gersekarát
www.gersekarat.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Pászthory Istvánné E-mail: gerse01@t-online.hu
 Telefon: +36-94 574-019 Fax: +36-94 574-019
borkóstoló,    borospince,    csónakázás,    egyházművészet,    emlékmű, műemlék, szobor,    erdei túra, tanösvény,    gasztronómiai különlegesség,    horgászat, horgásztó,    imaház, kápolna,    internet,    népi kézművesség,    néprajzi gyűjtemény, tájház,    népzenei rendezvény,    programok, rendezvények,    sétáló utca, városkép,    teke, bowling, squash,    templom

 horgászat, horgásztó
Kiváló természeti környezet, végtelenül nyugodt körülmények és halban gazdag vízterület várja a horgászat szerelmeseit.
 

Olimpia horgásztó Gersekarát

Cím: Gersekarát
Link: www.gersekarat.hu

Gersekarát turisztikai értékek tekintetében a Vasvári kistérség egyik legjobb adottságokkal bíró települése. A falu határában lévő 33 ha-os Olimpia tó, valamint kér előtározója kedvelt kirándulóhely, horgászparadicsom. A tó vize fürdésre és vizisportok űzésére is alkalmas, szépen gondozott partján strandolásra és kempingezésre is lehetőség van.
 imaház, kápolna
 

Szent Bertalan kápolna Gersekarát

Cím: Gersekarát, Petőmihályfai-hegy
Link: www.gersekarat.hu

A Hegy gersei bejáratánál áll a Szent Bertalan kápolna. A XVIII. században, barokk stílusban épült kápolnát 1860 körül bővítették. Későbarokk oltárát 1779-ből a régi kápolnából helyezték át, harangja 1743-ból való.
 internet
 

Móricz Zsigmond Művelődési Ház Gersekarát

Cím: 9813, Gersekarát, Honvéd u. 2.
Link: www.gersekarat.hu
Telefon szám: +36-94-373-972
Fax szám: +36-94-373-972

A gersekaráti Teleház és eMagyarország Pont a település központjában elhelyezkedő, a helyi önkormányzat tulajdonában lévő Művelődési Házban található. Az intézmény könnyen megközelíthető mind a helybeliek, mind pedig a környező településekről érkezők számára. A Teleház gazdája a településen működő Gersekarátért Baráti Kör egyesület. Internet elérhetőség.
 sétáló utca, városkép
 

Gersekarát település

Cím: Gersekarát
Link: www.gersekarat.hu

Gersekarát község Vas megye déli részén, az úgynevezett Vasi Hegyháton, Vasvár várostól déli irányban, 11 km-re, egy erdőkkel szegélyezett dombvidéken fekszik. A Vasvári kistérséghez tartozik, területe 1992 hektár 2288 m2.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner