12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Cserépfalu
www.cserepfalu.hu
Köszöntjük a Kedves Látogatókat! A gyönyörű Bükkaljai településünkön Cserépfalun rövid idő alatt kiépítettük a falusi, ifjúsági és borturizmust. Rengeteg látnivalónk csokorba rakva, kedvelt programokon keresztül fedezhetők fel, kóstolhatóak kellemes savakkal rendelkező fehér és vörös boraink, díszesen faragott, szép pincékben. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Csendes Péter E-mail: polgarmester@cserepfalu.hu
 Telefon: +3630-985-0900 Fax: +36-49-423-132
állandó kiállítás

 állandó kiállítás
Kiemelkedő gyűjtőmunka és egyedi tartalma minden látogatónak valódi élményt szerez. Többnyelvű információ és háttéranyagok engednek közelebb a tárgyakhoz. Látogassanak el hozzánk.
 

Gazdaház és Malvinka Hagyományőrző Emlékszoba

Kapcsolattartó személy: Szilágyi Zoltánné
Cím: 3413, Cserépfalu, Kossuth u.

         
         
2016 március 1- én nyílik Gazdaházunk kapuja! A felújított Gazdaházat 2015. július 11.-én nyitotta meg újra a Cserépfalui Önkormányzat az érdeklődők számára, azzal a céllal, hogy megőrizze a múlt emlékeit, értékeit a jövő nemzedék számára. A XX. század eleji kisbirtokos, család berendezési tárgyai, bútorai mellett Madarász Lajos - híres cserépi cifrafaragó - szerszámai is láthatók a Gazdaházban. A Malvinka Hagyományőrző Emlékszoba, Szegedy Barnáné életútjával és egyedülálló Bükkaljai keresztszemes hímzéseivel ismerkedhetnek meg az idelátogatók

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner