12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Mezőkövesd
www.mezokovesd.hu
Mezőkövesd Város Önkormányzata és a Magam nevében tisztelettel köszöntöm Önt a gyógyvíz, a népművészet és a fesztiválok városában. Az Európában egyedülálló Mezőgazdasági Gépmúzeum, Matyó Múzeum, a város jellegzetes templomai, a Hadas városrész alkotóházai, a Kisjankó Bori Emlékház várja látogatását. Tavasztól őszig a folklór, bor-gasztronómiai és szórakoztató kulturális programok sorában mindenki talál érdeklődésének megfelelőt. Érezze jól magát Matyóföldön!
 Polgármester: Dr. Fekete Zoltán E-mail: polghiv@mezokovesd.hu
 Telefon: 0036-49-511-500 Fax: 0036-49-511-561
néprajzi gyűjtemény, tájház

 néprajzi gyűjtemény, tájház
A néprajzi értékek bemutatása, a hagyomány és a múlt üzenetének átadása kiemelt figyelmet kap. Többnyelvű információ és háttéranyagok engednek közelebb a tárgyakhoz. Gyűjteményünk szívesen várja az érdeklődőket és a néprajzkutatókat.
 

Gari Margit Emlékház és Zeneház - Mezőkövesd

Telefon szám: +3670 377-0855, 70-209-1107
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Keszi Jenőné
Cím: 3400 Mezőkövesd, Mogyoróköz 6.

         
         
A Gari Margit Emlékház és Zeneház díjmentesen megtekinthető, melyet vizuális és hangtechnikai eszközökkel való szemléltetés kísér. Szabadtéri népi hangszerbemutató élő népzene kíséretében. Zenetanítás szabadon választott népi hangszeren. Az Emlékházban a hajdanán élt híres matyó asszony életébe pillanthatnak be a Látogatók, illetve egyedi, saját készítésű népművészeti textília, fa-és porcelán ajándék vásárolható meg.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner