12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Eger
www.eger.hu
Kérem Önöket, hogy jöjjenek hát be Egerbe, ebbe a jó levegőjű, történelmi atmoszférát, nyugalmat sugárzó városba. Vásárok, fesztiválok forgataga, vidám diáksereg, kedves barátságos vendéglátó emberek, nemzetközi színvonalú szállodák, panziók, háromszáznál több étterem, cukrászda, múzeumok, uszodák és gyógyfürdők, valamint kiváló borokat kínáló pincék várják az idelátogatókat, a szívükben egrivé válni akarókat.
 Polgármester: Mirkóczki Ádám E-mail: egpolgh@ph.eger.hu
 Telefon: +36-36 523-707 Fax: +36-36 523-777
söröző, pub

 söröző, pub
 

Garden Wine Bar és Pub - Eger

Telefon szám: +3630-9299-455
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Forgó Zsolt
Cím: 3300 Eger, Almagyar u. 1.(a vár bejárata 100 m)
Link: www.facebook.com/gardeneger

         
         
Téli szünet! Nyitás 2020. március. Egerben az Almagyar utca 1. alatt található a Garden Bár, ami különleges atmoszférájával vonzza az arra járókat. Már 9 órától késő estig kínálják a finom borokat, a többféle csapolt sört, koktélokat és üdítőket. Jól eshet ez a várba, vagy a várból érkező turistáknak, hiszen nem kell messze menni egy kis frissítőért, vagy kávéért. A kert hűvössel, a kiülő napfénnyel várja a betérőt. Mindenképp érdemes kipróbálni.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner