12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Ganna
www.ganna.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Nagy Ottó E-mail: k7291@koznet.hu
 Telefon: 0036-89-351-034 Fax: 0036-89-351-034
emlékmű, műemlék, szobor,    falusi turizmus,    horgászat, horgásztó,    sétáló utca, városkép,    szálláshely,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    templom

 emlékmű, műemlék, szobor
Történelmünk része. Példaként mutatja elődeink múltját és üzenetét a jelen kor számára. Tisztelettel adózunk érte.
 

Esterházy család mauzóleuma - Ganna

Cím: Ganna
Link: www.ganna.hu

A Nagygannán 1770-ben fából készült templom helyett Esterházy Miklós 1808-1818 között építteti meg a családi mauzóleumnak szánt, a Szent Kereszt Felmagasztalása titulusú neoklasszicista stílusú bazilikát, amelyet a francia Charles de Moreau tervezett és Engel József bécsi építőmester készített.


Táncsics szobor - Ganna

Cím: Ganna

Az egykor itt segédtanítóskodó Táncsics Mihály emlékét az 1964-ben felavatott mellszobra őrzi.


Millenniumi emlékoszlop - Ganna

Cím: Ganna

Millenniumi emlékoszlop Ganna.
 sétáló utca, városkép
 

Képek Ganna településről

Cím: Ganna
Link: www.ganna.hu

Ganna község Veszprém megye északi részén, a Bakony északnyugati részén, a Bittva patak mentén fekszik, a megyeközponttól 50, Pápa várostól 13 km-re.
 templom
 

Nagygannai római katolikus kerektemplom

Cím: 8597 Ganna, Fő utca 37.
Link: www.ganna.hu
Telefon szám: +36-30 304-3362

A római Pantheon kicsinyített mása Charles Moreau tervei alapján készült 1808 és 1818 között. Az altemplom az Esterházy család kriptája az itt található szarkofágok értékes műalkotások.
 szálláshely
 

Körte Porta   Info

Cím: 8597 Ganna, Új u 12.
Link: www.korteporta.hu
Telefon szám: +36-20 9143-023
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Csapó Judit

Nyugodt falusi környezetben, eredeti bakonyi tornácos parasztház, jelen kor igényeinek megfelelő szolgáltatásokkal.


Bodzás Vendégház   Info

Cím: 8597 Ganna, Új u. 10.
Link: www.bodzas.hu
Telefon szám: +36-20-426-5876
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Gerleiné Varga Zsuzsa
Fax szám: +36-89-351-263

A Bodzás Vendégház a Bakonyalján, Gannán festői környezetben, pici zsákfaluban található, mindössze 13 km-re Pápától, az immár termálfürdőjéről híres iskolavárostól. A falut átszeli a Bittva-patak, kanyarulatai, csobogói egy kellemes kirándulással feltérképezhetők. Egy km-es sétával vagy kerékpártúrával a szomszédos Döbröntén térképezhetjük fel a Himfy-vár romjait. Vendégházunk 2 kétágyas különbejáratú szobával, a nappaliban kétszemélyes kihúzható kanapéval, összesen 6 férőhellyel rendelkezik. Megtartottuk a valamikori sváb parasztház belső fagerendás mennyezetét. Antikolt, méhviaszolt, saját készítésű bútorokkal van házunk berendezve. A minikonyha minden szükséges felszereléssel ellátott, de a vendéglátóktól házias reggeli és vacsora is igényelhető. Lovaglásra, futószárazásra is lehetőség van. Saját készítésű bodzatermékekkel, lekvárokkal, házi sütésű kenyérrel állunk vendégeink rendelkezésére. Udvarunkat faragott oromzatú fedett terasz ékesíti, ahol baráti beszélgetésre, sörözésre, borozásra van lehetőség a szomszédos Somlói-borvidék boraiból.


Gádoros Vendégház   Info

Cím: 8597 Ganna, Fő u. 50.
Link: www.gadorosvendeghaz.hu
Telefon szám: +36-30 252-1436
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Magyar Géza

A nyugalmat, a csendet keresők számára ajánlunk üdülési lehetőséget egy bakonyi kis faluban Gannán, (nem messze az új pápai termálfürdőtől), egy 9-10 fő befogadására alkalmas, nagyrészt régi bútorokkal berendezett tornácos parasztházban. A házhoz hatalmas pihenőudvar (szalonnasütő, kerti bútorok, homokozó) és patak tartozik. 1 kilométerre a döbröntei várhegyen síelési és szánkózási lehetőség! Kisgyermekeseknek kiságyat, pelenkázót stb. is tudunk adni. Látogassa meg honlapunkat! SZÉP Kártyát elfogadunk!

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner