12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Galvács
www.galvacs.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Slezsák József E-mail: galvacsfaluhaz10@t-online.hu
 Telefon: +36-48/461-136 Fax: +36-48/461-202
egyházművészet,    emlékmű, műemlék, szobor,    erdei túra, tanösvény,    falusi turizmus,    imaház, kápolna,    internet,    klub, egyesület,    lovaglás,    lovaskocsizás,    templom

 emlékmű, műemlék, szobor
Történelmünk része. Példaként mutatja elődeink múltját és üzenetét a jelen kor számára. Tisztelettel adózunk érte.
 

Millenniumi Kopjafa - Galvács

Cím: Galvács
Link: www.galvacs.hu

A kopjafát az önkormányzat 2001-ben állította a millenniumi év alkalmából. Alkotója: Pap Jenő népi fafaragó művész (Erdély-Székelyföld).
 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Mária Vendégház - Galvács

Cím: 3752 Galvács, Tanács út 11.
Telefon szám: +36-48/461-138
Kapcsolattartó személy: Németh József

Galvács a Mária Vendlgház 6-10 fő elhelyezésére alkalmas bútorozott önálló családi ház, melyben 2 szoba, konyha, étkező, fürdőszoba, hangulatos lugasos kert kerti bútorokkal és jól felszerelt konyhai berendezések szolgálják a vendégek kényelmét.(TV, rádió, mikrosütő,hűtő,konyhai eszközök bográcsozó, grill-és szalonna ütő. A szomszédos telken lovagolási, hintózási lehetőség, háziállat ismertető.
 internet
 

Faluház - Galvács

Cím: 3752 Galvács Faluház, Bereg u. 10
Telefon szám: +36-48 560-561
Fax szám: +36-48 461-136
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Link: www.galvacs.hu

A faluházban a Hivatal nyitvatartási ideje alatt számítógépet, nyomtatót, fénymásolót használhatnak díjmentesen az igénybevevők.
 lovaskocsizás
Festői környezetben, egyedülállóan szép területeken keresztül barangolhatnak hintón, vagy lovaskocsin. Nosztalgia és romantika minden perce. Várjuk Önöket.
 

Filó József Családi Vállalkozás - Galvács

Cím: 3752 Szendrő, 0102/47 hrsz. (Külterület)
Link: www.galvacs.hu
Kapcsolattartó személy: Filó József

 
A vállalkozás telephelyén hobbiszintű lótartással is foglalkoznak. Szívesen fogadják a településre látogató turistákat, akik lovagolhatnak vagy a hintóval körbekocsikázhatnak a területen.
 templom
 

Római Katolikus Templom - Galvács

Cím: Galvács,
Link: www.galvacs.hu

A templomban található Szent István dombormű a Millenium tiszteletére készült, Égerházy László erdőbényei fafaragó művész alkotása.A Szent Istvánról elnevezett kápolnát az 1862-64-es években a saját erejükből építették fel a galvácsiak. A templom 1905-ben harangtoronnyal és kórussal kiegészülve nyerte el végleges formáját. A sekrestye 1979-ben épült hozzá. A templom belső festése 1981-ben valósult meg, mely Puskás László és felesége (budapesti festőművészek) munkája.A teplom oltárát - amely a Szent István ereklyét tartalmazza -, az egri érsek adományozta a községnek. Az oltárkép (Szent István felajánlja koronáját (országát) Szűz Máriának) az egri Cséka Károly festőművész alkotása.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner