12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Galgamácsa
www.galgamacsa.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Ecker Tamás E-mail: galgamacsa@pestmegye.hu
 Telefon: +36-28-489-002 Fax: +36-28-579-017
egyedi ritkaság,    egyházművészet,    emlékmű, műemlék, szobor,    falusi turizmus,    lovaglás,    lovaskocsizás,    múzeum,    néprajzi gyűjtemény, tájház,    népzenei rendezvény,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    templom,    uszoda, strand,    vadászat

 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Rózsakúti Vadászház és Lovastanya

Telefon szám: +36-28-579-510,+36-30-381-9136
Cím: Galgamácsa, Megyerke tanya
Link: www.galga.hu

Barátságosan berendezett, fürdõszobával ellátott, két, illetve négy személyes szobákkal várjuk vendégeinket. Összesen hét szoba áll rendelkezésre: 6 db 2 ágyas, 1 db 4 ágyas. Mindegyik szoba pótágyazható. MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.
 lovaglás
Festői környezetben, egyedülállóan szép területek várják a lovaglás szerelmeseit. Figyelmes kiszolgálás és kiváló lovarda várja Önöket.
 

Szilaj Lovastábor

Telefon szám: +36-28-579-510,+36-30-381-9136
Cím: Galgamácsa, Megyerke tanya
Link: www.galga.hu

Lovasiskolánk szeretettel várja a kezdõ és haladó lovasokat. Bérlótartás, lovasbemutatók csoportok, lovastábor gyerekek számára. Lovasoktatás: Futószár, osztálylovaglás, tereplovaglás, pónilovaglás. Fogatolás: Lipicai lovasfogat, pónifogat, lovasszán.


Galga Lovas Klub (lovasiskola, lovastúra)

Telefon szám: +36-30- 949-2806
Cím: Galgamácsa, külterület, Fehér u. 1.
Link: www.galgalovasklub.hu

A Galga Lovasklub Galgamácsa falutól 5 km-re, egy erdei tisztáson található. Galgamácsa Pest megye északi részén helyezkedik el, az Aszód és Balassagyarmat közötti közút mellett. Megközelíthető az M3-as autópálya, a 3.sz. főút, vagy Veresegyház felől. A lovardában nyugodt, jól képzett lovak várják a lovagolni vágyó lovasokat és látogatókat. Szakképzett oktatók, edzők segítik a lovasokat a kezdőtől a haladó szintig. A kisebb gyerekek kedvence Tornádó, a fekete póni.
 néprajzi gyűjtemény, tájház
A néprajzi értékek bemutatása, a hagyomány és a múlt üzenetének átadása kiemelt figyelmet kap. Többnyelvű információ és háttéranyagok engednek közelebb a tárgyakhoz. Gyűjteményünk szívesen várja az érdeklődőket és a néprajzkutatókat.
 

Tájház - Galgamácsa

Cím: 2183 Galgamácsa, Petőfi u. 10.
Link: www.galgamacsa.hu

1905-ben épített és időközben felújított egykori kisbírói lakban a napi életvitelhez használt régi tárgyakat és eszközöket mutatnak be. Emellett iparos műhelyt, valamint egy pajtában összegyűjtött jellegzetes mezőgazdasági kisgépeket, eszközöket is láthatnak a vendégek. Az úgynevezett tisztaszoba és a nyári konyha falát pedig Vankóné Dudás Juli (1919-1984), a nemzetközileg is elismert naiv képzőművész festményei, valamint ceruzarajzai díszítik. Róla nevezték el a település tájházát: Vankóné Dudás Juli Emlékháznak. Itt az érdeklődők a színpompás galgamácsai népviselettel is megismerkedhetnek.
 templom
 

Római katolikus templom - Galgamácsa

Cím: 2183 Galgamácsa, Iskola u. 1.
Link: www.galgamacsa.hu
Telefon szám: +36-28-579-560

Galgamácsa mai római katolikus temploma szecessziós stílusban 1913-ban épült.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner