12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Galgahévíz
www.galgaheviz.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Vanó András E-mail: ghevizph@invitel.hu
 Telefon: +36-28 460 041 Fax: +36-28 460 041
bio kertészet,    bio termékek,    emlékmű, műemlék, szobor,    híres étterem,    horgászat, horgásztó,    néprajzi gyűjtemény, tájház,    szálláshely,    templom

 emlékmű, műemlék, szobor
Történelmünk része. Példaként mutatja elődeink múltját és üzenetét a jelen kor számára. Tisztelettel adózunk érte.
 

Szent András remete szobra

Cím: Galgahévíz
Link: www.salvator.hu

A Millenium évében, 2000-ben készíttette Szent András remete szobrát Galgahévíz Község Önkormányzata. A fából készült szobrot Galgahévíz legszebb természeti környezetében, a Szentandrásparton helyezte el. A millenniumi emlékmű egy 6,70 m fából készült feszületből és 3,5 méteres, egy fából faragott remete szoborból áll. Az emlékmű Szilágyi Dezső, galgahévízi születésű fafaragó munkája.
 horgászat, horgásztó
Kiváló természeti környezet, végtelenül nyugodt körülmények és halban gazdag vízterület várja a horgászat szerelmeseit.
 

Hévizi horgásztó, horgászhely

Cím: Galgahévíz, külterület
Link: www.galgaheviz.hu
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Mészáros Miklos tógazda

Bika tó, a Galga-mente egyik legszebb horgásztava, kellemes pihenőhely. Pontyot, csukát és harcsát is foghatnak az ide látogató horgászok. A több mint 20 hektáros, duzzasztott tó a Galgamenti Faluszövetkezet tulajdona.
 néprajzi gyűjtemény, tájház
A néprajzi értékek bemutatása, a hagyomány és a múlt üzenetének átadása kiemelt figyelmet kap. Többnyelvű információ és háttéranyagok engednek közelebb a tárgyakhoz. Gyűjteményünk szívesen várja az érdeklődőket és a néprajzkutatókat.
 

Galgahévízi Helytörténeti Gyűjtemény

Cím: Galgahévíz, Fő út 108.
Link: www.galgaheviz.hu
Telefon szám: +36-28 460 041

 
A Galgahévízi Helytörténeti Gyűjteményt 2000-ben, a Millennium tiszteletére hozta létre az önkormányzat a hévízi lakosok adományaiból. Az egyszerű, de szépen berendezett kis emlékszoba híven tükrözik a rég és a közelmúlt használati, viseleti és díszítő tárgyait. A gyűjtemény nyitvatartási ideje hétköznap 8,00 és 16,00 óra között (lehetőleg bejelentkezés alapján), hétvégén kizárólag előzetes bejelentkezés alapján lehet.
 szálláshely
 

Hotel Gaia

Cím: 2193 Galgahévíz, Fõ út 83.
Link: www.ndia.hu
Telefon szám: +36 28 460 018
Fax szám: +36 28 460 014

A Hotel Gaia Magyarország egyetlen ÖKO szállodája, ami azt jelenti, hogy a szomszédos Galgafarmon a vegyszerek teljes kizárásával készítik a finomabbnál finomabb ételeiket a szálloda konyháján. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a gaia hotel és étterem csak időszakosan üzemel! Kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken, rendezvényekkel, foglalással kapcsolatban!
 templom
 

Szent Miklós templom - Galgahévíz

Cím: 2193 Galgahévíz, Fő út 157.
Link: www.salvator.hu
Telefon szám: +36-28 461-209

Az 1673. évi Pongrác-féle térképen látható a falu temploma, mely Szent Miklós tiszteletére ajánlott kicsiny fatemplom volt, melyet a Törzskönyv szerint a XVIII. század elején építettek a hívek filléreiből Makay István irányításával, aki az első plébános volt itt.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner