12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Fehérvárcsurgó
www.fehervarcsurgo.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Schmindtné Cser Viktória E-mail: polgarmester@fehervarcsurgo.hu
 Telefon: +36-22 200-191 Fax: +
erdei túra, tanösvény

 erdei túra, tanösvény
Kijelölt túraútvonalak, pontos látnivaló térképek, figyelmes és ötletes pihenők várják a barangolni vágyókat. Túravezetők segíthetik kikapcsolódásukat.
 

Gaja-szurdok

Cím: Fehérvárcsurgó, külterület
Link: gaja.atw.hu

         
Sokszor felvetődött a kérdés: Szép-e a Bakony? Minden tájnak, hegyvidéknek megvan a maga sajátos szépsége, ezt kell keresni. Ezt találni a Keleti-Bakonyban, a Gaja patak szurdokvölgyében. A szurdokvölgyben erősen párás a levegő, amely a buján tenyésző növényzet létrejöttét segíti. Egy egy kanyarulatban kedvező napsütési helyzet alakul ki, ami szinte őserdei klímát teremt. A szurdok csendjében csodálatosan visszhangzik a kakukk kiáltása. Festői táj a Gaja-szurdok tornyosodó szikláival, mély szakadékaival, lágy szellőtől zúgó fenyőivel. A völgyben a Gaja patak kanyarog, hol simán csendesen, hol pedig sziklás medrében átzúgva, hangos moraj közt siet tova.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner