12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Szilvásvárad
www.szilvasvarad.hu
A Szilvásváradra látogatók szabadon élvezhetik a csodás környezetet, a friss tiszta levegőt. A Bükki Nemzeti Park területén gyalogos sétával, kerékpárral vagy kisvasúttal járható végig a Szalajka-völgy, megtekinthetők a pisztrángos tavak a Fátyol vízesés a szabadtéri erdei Múzeum a vadaspark. Kijelölt turistautak vezetnek el az Őserdőhöz a kilátókövekhez a barlangokhoz. Szilvásvárad ad otthont a világhírű Lipicai Ménesnek.
 Polgármester: SZANISZLÓ LÁSZLÓ E-mail: info@szilvasvarad.hu
 Telefon: +36-36-816-233 Fax: +36-36-816-229
falusi turizmus

 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Gabriella Vendégház - Szilvásvárad
Prospektus letöltés, Prospectus download

Telefon szám: +36-30-342-7955
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Fónagyné Bóta Gabriella
Cím: Szilvásvárad, Dózsa György út 4/1
Link: gabriellavendeghaz.webnode.hu

         
         
Szilvásváradon, Egertől 30 km-re, a 2011 nyarán nyitott Gabriella Vendégház egész évben várja a pihenni vágyó kedves vendégeket. A Szalajka-völgy bejárata kb. 400 méterre található a Vendégháztól, az udvarról csodás kilátás nyílik a Bükk hegység festői környezetére, és a Milleniumi kilátóra. A Vendégház 10 főre berendezett. A 3 db szoba, külön-külön fürdőszobával, igénytől függően pótágyazható, LCD TV-vel felszerelt. A jól felszerelt konyhát bárki kedvére használhatja. A parkosított udvaron sütési-főzési lehetőség, parkolás a zárt udvaron biztosított. Felnőtteknek: 2500-3500 Ft/fő/éj, gyerekeknek 2 éves korig ingyenes, 2- 10 éves korig 2000 Ft/fő/éj. A feltüntetett árak szezontól, létszámtól, eltöltött éjszakáktól függően változhatnak. Bátran kérjen személyre szabott árajánlatot. K&H, MKB és OTP Szép kártya elfogadóhely.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner