12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Pásztó
www.paszto.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Farkas Attila E-mail: forum@paszto.hu
 Telefon: 0036-32-460-155 Fax: 0036-32-460-918
állandó kiállítás

 állandó kiállítás
Kiemelkedő gyűjtőmunka és egyedi tartalma minden látogatónak valódi élményt szerez. Többnyelvű információ és háttéranyagok engednek közelebb a tárgyakhoz. Látogassanak el hozzánk.
 

Gaál István emlékszoba és állandó kiállítás

Telefon szám: +36-32-460-194
Fax szám: +36-32-460-194
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Cím: 3060 Pásztó, Múzeum tér 3.
Link: www.pasztoimuzeum.hu

         
         
III. GAÁL ISTVÁN FILMNAPOK - Gaál István emlékszoba és állandó kiállítás megnyitása A Nógrád Megyei Múzeumi Szervezet és a Gaál István Egyesület szeretettel meghívja Önt és családját a Pásztói Múzeumba a Gaál István emlékszoba és állandó kiállítás megnyitására illetve a III. Gaál István Filmnapok rendezvényére 2011. szeptember 16-án 11.00 órára. Helyszín: Pásztó, Múzeum tér 3. Köszöntőt mond: Becsó Zsolt a Nógrád Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke és Volek György Pásztó Város alpolgármestere A tárlatot megnyitja: Ablonczyné Szabó Magda, a Duna Televízió kulturális főtanácsosa.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner