12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Kócsújfalu (Tiszafüred)
www.tiszafured.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Újvári Imre E-mail: tiszafured.j@externet.hu
 Telefon: 0036-59 351-322 Fax: 0036-59 352-858
falusi turizmus

 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Gólyavár-porta Vendégházai - Kócsújfalu

Telefon szám: +36 59/351-351
Fax szám: +36 59/351-351
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Adamecz Valéria
Cím: 5359 Kócsújfalu, Munkácsy út 21.
Link: www.golyavar-porta.hu

         
         
A GÓLYAVÁR-PORTA vendégházai félúton Tiszafüred és Hortobágy között, a Hortobágyi Nemzeti Park kapujában találhatók. Kócsújfalu egy körülbelül 160 lakosú kis település, ahol az emberek a természet szívében, annak ölelésében élnek. A puszta gazdag állatvilága, madarak ezrei, gólyacsaládok és az ember itt jól megfér egymás mellett. A Górés-tanyai madár-repatriáló telep közelségének köszönhetően három gólya 2004 telén is a falu vendége maradt. Ebbe a természeti környezetbe illeszkedik be a Virág-Ház és a Kemencés-Ház.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner