12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Matty
www.matty.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: FALLERNÉ KNOPF ZITA E-mail:
 Telefon: +36-72/349-227 Fax:
lovaglás

 lovaglás
Festői környezetben, egyedülállóan szép területek várják a lovaglás szerelmeseit. Figyelmes kiszolgálás és kiváló lovarda várja Önöket.
 

Gáti tanya - Matty

Telefon szám: +36-30 838-2713
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Cím: 7853 Gordisa kültelek,
Link: www.facebook.com/gati.tanya.matty

         
         
A Gáti tanya (volt Lantos tanya) Drávaszabolcsnál, az 58-as útról letérve Matty felé, Gordisa és Matty között található félúton. A Gáti tanyán szeretettel várjuk mind csoportosan, mind egyénileg érkező vendégeinket tradicionális tanyasi romantikát árasztó Lovastanyánkon. A tanyánkon félpanziós és teljes ellátás is igényelhető. Mindezek mellett élvezhetik a lovaglás, sétakocsikázás, horgászat, vadászat, télen laza időjárás függvényéhen lovas szánozás és a hamisítatlan falusi disznó vágás örömeit.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner