12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Gálosfa
www.galosfa.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Bárdosi Józsefné E-mail: galosfa@internet.hu
 Telefon: +36-82 570-501 Fax: +36-82 570-500
emlékmű, műemlék, szobor,    híres étterem,    kiemelt szolgáltató,    templom

 emlékmű, műemlék, szobor
Történelmünk része. Példaként mutatja elődeink múltját és üzenetét a jelen kor számára. Tisztelettel adózunk érte.
 

Emlékművek - Gálosfa

Cím: Gálosfa

A templom elõtt található Nepomuki Szent János szobra, melyet Szentlukapusztáról telepítettek át 1983-ban. A szép szobor egyes források szerint 1795-ben készült. A faluház bejáratánál található az elsõ világháború áldozatainak emlékmûve, melybe 22 helybéli nevét vésték fel mementóként. A második világháborúban 19-en estek el, róluk a templom falán elhelyezett táblán emlékeznek meg.
 kiemelt szolgáltató
 

Faluház - Gálosfa

Cím: Gálosfa
Link: www.galosfa.hu

A kastélyszálló mûködése idején étteremként üzemelt az az épület, amely ma Faluházként szolgál. Jelentõs költséggel újították fel a 2000. év millenniumi ünnepségének idejére, amikor a falu a millenniumi zászlót is megkapta. A Faluházban van közösségi terem, színpad sõt konyha is, így szívesen veszik igénybe a gálosfaiak esküvõ, ballagás és egyéb családi események idején.
 templom
 

Katolikus templom - Gálosfa

Cím: Gálosfa,
Link: www.galosfa.hu

A mûemlék római katolikus templom 1808-ban épült barokk stílusban. A belsõ freskót Dorfmeister István készítette, aki a szakemberek szerint Szent Lukács evangélista képében a saját arcmását rajzolta meg. Úgy tartják, hogy a neves freskófestõnek ez az egyetlen önarcképe.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner