12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Eger
www.eger.hu
Kérem Önöket, hogy jöjjenek hát be Egerbe, ebbe a jó levegőjű, történelmi atmoszférát, nyugalmat sugárzó városba. Vásárok, fesztiválok forgataga, vidám diáksereg, kedves barátságos vendéglátó emberek, nemzetközi színvonalú szállodák, panziók, háromszáznál több étterem, cukrászda, múzeumok, uszodák és gyógyfürdők, valamint kiváló borokat kínáló pincék várják az idelátogatókat, a szívükben egrivé válni akarókat.
 Polgármester: Mirkóczki Ádám E-mail: egpolgh@ph.eger.hu
 Telefon: +36-36 523-707 Fax: +36-36 523-777
borkóstoló

 borkóstoló
Kóstolják meg pincéink zamatos borait hangulatos környezetben. A régió zamatos borai, kiváló évjáratok és figyelmes tájékoztatás várja Önöket.
 

Gál Lajos Pincészete - Eger

Telefon szám: +36-20-915-0570
Fax szám: +36-36-518-194
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Dr. Gál Lajos
Cím: 3300 Eger, Szent Miklós u. 6.
Link: www.gallajos.hu

         
         
Egerben a Rózsavölgy 37-ben a tufába vájt, nemrég megújult hangulatos, a rózsásdűlői történelmi pincesoron található pincében fogannak és fejlődnek boraink. Itt lehetőség van arra, hogy megismerkedjünk az egri borok születésének és fejlődésének stádiumaival. Megismerhetjük például a bikavér, mint házasítás készítésének mozzanatait, az alapborok egyedi karakterét, majd azt, ahogyan az eltérő fajták eggyé olvadva születnek újjá egy közös borban. Termőterületeink a borvidék több településének határában találhatók. Eger és környéke sok olyan dűlő otthona, amely egyedi és utánozhatatlan jegyekkel ruházza fel a borokat. Előzetes egyeztetést követően egyéni és csoportos borkóstolókra is van lehetőség, magyarul és angol nyelven egyaránt. A pince, amely most esett át egy komolyabb felújításon és bővítésen, nagyszerűen alkalmas egyéni és csoportos vendégfogadásra is. A gourmet-kra is gondoltunk, így akár a borokhoz illő ételekkel, ételsorokkal is várjuk vendégeinket. Ehhez előzetes egyeztetés szükséges.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner