12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Furta
www.furta.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: KRUCSÓ ANTAL E-mail: polghiv@furta.hu
 Telefon: 0036-54-441-471 Fax: 0036-54-511-000
népi kézművesség

 népi kézművesség
A magyar népművészet egyedülálló érték Európában. Kézművesek, fazekasok, faragók, bútorosok, szobrászok, bőrdíszművesek, csipkeverők, hangszerkészítők, kovácsok, fegyverkészítők, textilkészítők, öltözetvarrók, csizmadiák remekei maradandó értékek.
 

Furtai Hímzés

Cím: Furta
Link: www.furta.hu

         
         
A helyi hagyományok ápolását ma fontos feladatnak tartják Furtán, s ennek érdekében működik a himzőszakkör, mely a Művelődési Ház keretében szervezetten gondoskodik más terü letek motívumkincsének megismertetése mellett elsősorban a hazai hímzésminták propagálásáról. Ezért nem ritka ma sem, hogy Furtán a lakások diszítésére furtai hímzéssel készült textiliákat használnak és a diszítőmotívumok készlete a változó izléshez mérten alakul, s tartósságát a kor ízléséhez alkalmazkodóan biztosítja.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner