12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Simontornya
www.simontornya.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Torma József E-mail: simontornya@t-online.hu
 Telefon: +36-74 586-929 Fax: +36-74 586-922
kastély, kúria

 kastély, kúria
Festői környezet, gondozott park, csodálatos építészeti látnivaló, és egyedülálló bútorzat. Látogatását egészítse ki hangulatos éttermeinkben, és szórakoztató programjainkkal. Látogasson el hozzánk.
 

Fried Kastély - Simontornya

Telefon szám: +36-74 486-560
Fax szám: +36-74 486-233
Cím: 7081 Simontornya, Malom út 33.
Link: www.friedhotel.hu

         
         
A kastélyt Fried Imre, a Simontornyán megtelepedett, és az egész faluszerte köztiszteletben álló Fried család bőrgyárosa építtette. Az épület szecessziós stílusban épült Vágó Pál tervezése nyomán, s a fennmaradt írásos emlékek tanúsága szerint 1926 tájékán adták át a házaspárnak. Ma a teljesen felújított kastély egy gyönyörű park szívében található, körös-körül szőlődombok, erdők, gyönyörű tájak határolják. Csendes, gazdagon felszerelt szobákkal, remek konyhával, wellness szolgáltatásokkal, konferenciatermekkel, borospincével várja kedves Vendégeit.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner