12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Fonyód
www.fonyod.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: HIDVÉGI JÓZSEF E-mail: info@fonyod.hu
 Telefon: +36-85 562-980 Fax: +36-85 562-999
állandó kiállítás,    emlékmű, műemlék, szobor,    erdei túra, tanösvény,    hajókirándulás, komp,    kemping,    kilátó, panoráma,    múzeum,    növénykert, park,    programok, rendezvények,    sétáló utca, városkép,    szálláshely,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    szökőkút, díszkút,    templom,    uszoda, strand,    utazási irodák, turistainformáció,    vár, várrom

 állandó kiállítás
Kiemelkedő gyűjtőmunka és egyedi tartalma minden látogatónak valódi élményt szerez. Többnyelvű információ és háttéranyagok engednek közelebb a tárgyakhoz. Látogassanak el hozzánk.
 

Ezerarcú Balaton - Fonyód
Prospektus letöltés, Prospectus download

Telefon szám: +36-85 560-392
Fax szám: +36-85 560-393
Cím: 8640 Fonyód, Bartók Béla u. 3.
Link: www.fmhe.hu

A Fonyódi Múzeum Természetvédelmi és Helytörténeti Gyűjteményének Állandó kiállításai: „Ezerarcú Balaton” természetrajzi kiállítás, Állandó kiállítások: „Ezerarcú Balaton” természetrajzi kiállítás. Állandó kiállítások: „Ezerarcú Balaton” természetrajzi kiállítás „ Így éltünk Pannóniában” helytörténeti gyűjtemény. Időszakos kiállítás ( három-négy hetente változik). Nyitva tartás: április 1-től - június 15-ig keddtől-péntekig: 10.00- 17.00 óráig, Szombaton 10.00 – 12.00 óráig. Vasárnap, hétfő zárva. június 16 – szeptember 15-ig keddtől- péntekig 10.00 – 18.00 óráig, Szombaton, vasárnap: 10.00- 14.00 óráig. Hétfő zárva
 emlékmű, műemlék, szobor
Történelmünk része. Példaként mutatja elődeink múltját és üzenetét a jelen kor számára. Tisztelettel adózunk érte.
 

Páros akt című szobor - Fonyód

Cím: 8640 Fonyód

Fonyódon a vízparton áll Kiss István Páros akt (Emberpár) című szobra


Emlékművek - Fonyód

Cím: 8640 Fonyód

A Fácános Palánkvárban a háborúk hőseire emlékezünk.


gróf Zichy Béla szobra - Fonyód

Cím: 8640 Fonyód

Fonyódon szobrot állítottunk gróf Zichy Béla emlékére a Fonyódi Múzeum előtt.


Szaplonczay Emlékoszlop és Szaplonczay Manó sírja

Cím: 8640 Fonyód, Várhegy

Szaplonczay Manó orvosdoktor, kir. tanácsos, Somogy Vármegye tiszti főorvosa, az országos közegészségügyi tanács tagja; orvosdoktori oklevelét 1882-ben Budapesten szerezte. Bélatelep alapítása az ő nevéhez fűződik. Emlékét Fonyódon, a Szaplonczay-sétány elején emlékoszlop őrzi. Sírja a Várhegyen található.


Lányi Antal emlékmű - Fonyód

Cím: 8640 Fonyód - kikötő

Fonyódon a hajóállomás mellett található Lányi Antalnak, a Balatont elsőként átrepülő pilótának emlékoszlopa.


I. II. Világháborús Emlékmű - Fonyód

Cím: 8640 Fonyód

A Kossuth-erdőben levő emlékmű a világháborúk hősi halottainak nevét és emlékét idézi fel.
 erdei túra, tanösvény
Kijelölt túraútvonalak, pontos látnivaló térképek, figyelmes és ötletes pihenők várják a barangolni vágyókat. Túravezetők segíthetik kikapcsolódásukat.
 

Sipos-hegy - Fonyód

Cím: 8640 Fonyód- Sipos hegy

A Sipos-hegy kőzete, a vulkáni működés eredményeként megszilárdult bazalt a környék legfőbb útépítő köve lett. A Balaton déli partján ez az egyetlen bazalthegy. Növényzet: A Sipos-hegy főbb alkotó fafajtái a csertölgy és a virágos kőr. A Balaton partján egyedül Fonyódról látható tiszta, páramentes időben teljes hosszában, Keszthelytől Keneséig Közép-Európa legnagyobb állóvize, a Balaton.
 hajókirándulás, komp
Romantikus pillanatok a gyönyörű környezetben. Hangulatos program pároknak és családok számára. Komp közlekedés.
 

Hajókázás - Fonyód

Cím: Fonyód - Balaton
Telefon szám: +36-84/310-050
Link: www.balatonihajozas.hu

A Balatoni Hajózási Zrt. Keresztes György Kikötőből a menetrend szerinti járatokon kívül sétahajók, diszkóhajók és igény szerint különhajók is indulnak. Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek rendezvényhajóink, ahol a legmagasabb igényeket is kielégítő vendéglátással állunk megrendelőink rendelkezésére. A hajóparkunk összetétele lehetővé teszi akár több száz fős rendezvények lebonyolítását teljeskörű vendéglátással is.


Vízisport Központ - Fonyód

Cím: 8640 Fonyód, Vitorlás u. 20.
Telefon szám: +36-70 242-6247
Link: www.facebook.com/vizisportkozpont
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A Fonyódi Turisztikai Egyesület vízisport központja. - Csónakok bérlése, - Kajak, kenu bérlés / oktatás – csoportos foglalkozások tavasztól-őszig 12 év felett, táboroztatás. - Vitorlásoktatás és – tábor: 5 napos turnusokban, 7 éves kortól, a nyári szünet ideje alatt folyamatosan minden héten
 kemping
Felkészült terület, kiépített komfort, és kellemes környezet várja a kempingezők széles táborát.
 

Napsugár Kemping és Panzió - Fonyód

Cím: 8640 Fonyód-Bélatelep, Wekerle u. 5.
Telefon szám: +3630 486-3953; +3630 489-6387
Link: www.napsugarkemping.hu
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A Napsugár Kemping és Panzió Fonyód-Bélatelepen, a főút mellett, közvetlenül a Balaton partján, árnyékos, fás területen fekszik. Füves strandját a vasútvonal választja el a szálláshelytől. A gyermekek szórakozását játszótér biztosítja. Érdemes ellátogatni a közeli Buzsák népművészeti központba, illetve a csisztapusztai termálfürdőbe is.
 kilátó, panoráma
Csodálatos természeti környezetben, egyedülálló táj panorámája tárul elénk. Egy kis sétával felejthetetlen látnivaló várja Önöket.
 

Várhegyi Széplátó - Fonyód

Cím: 8640 Fonyód, Várhegy
Link: www.fonyod.hu

A Várhegyen található Várhegyi Széplátó a Panoráma-sétányról letérve, több, kitáblázott erdei úton, vagy közúton közelíthető meg. A 2011-ben átadott négyszintes kilátó részben akadálymentesített, körpanorámás tornyából csodálhatják meg az ide látogató turisták a Balaton északi partjának dombjait, hegyeit. A déli oldalon tiszta időben a Nagyberek teljes területe jól látható.


Valkó kilátó - Fonyód

Cím: Fonyód

A Valkó-kilátóról felejthetetlen kilátás nyílik a Balatonra,az északi part teljes panorámában elnyúló vulkanikus hegyvonulatára.
 múzeum
 

Fonyódi Múzeum

Cím: 8640 Fonyód, Bartók Béla u. 3.
Telefon szám: +36-85 560-392
Link: www.fmhe.hu

A Fonyódi Múzeum három kiállítótérből áll: 2004 márciusától működik a gyűjtemény helytörténeti része, melynek címe: „Így éltünk Pannoniában” . A természetvédelmi kiállítás az „Ezerarcú Balaton”címmel a Balaton élővilágának és környékének bemutatásáról szól. 2013 júniusától az interaktív játékok mellett megtekinthető egy kisfilm, melynek címe: A Balaton, ahogy még nem láttad. Az időszakos kiállítások 3-4 hetente újulnak meg. A múzeum a kiállítások mellett, kihasználva az épület akusztikai adottságait, rendszeresen komolyzenei koncerteknek is helyt ad.
 növénykert, park
Különleges növényfajok, ritka fák, virágok és kertészeti kompozíciók által válik csodálatossá a kirándulás. Parkunk várja a pihenni vágyókat.
 

Parkok - Fonyód

Cím: Fonyód

Ízelítő Fonyód parkjaiból, közterületeiből.
 programok, rendezvények
 

JazzSzerda - Fonyód

Cím: 8640 Fonyód Vígadó tér
Telefon szám: +36-20 959-7317
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Fonyódi Turisztikai Egyesület
Link: www.fonyod.hu/hu/jevents-export/month.calendar/2017/07/07/-

2017. július 12-től augusztus 16-ig minden szerdán JazzSzerda Fonyódon a Vigadó téren. 2017.07.12., 20:00 Frozen steak 07.19. 20:00 Jazzimpair 07.26. 20:00 Junk Big Band 08.02. 20:00 Éder-Dobai Duó 08.09. 20:00 Kalmár Panni és Tóth Mátyás 08.16. 20:00 Indigó Projekt A programok ingyenesen látogathatóak.


XI. Fonyódi Kolbászfesztivál

Cím: 8640 Fonyód, József u. 21
Telefon szám: +36 20 9597 317
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Józsa Mónika
Link: turizmus.fonyod.hu
Mikortól: 2020-02-07
Meddig: 2020-02-09

11. alkalommal kerül megrendezésre a Fonyódi Kolbászfesztivál. Az idei évben is a téli Balaton legnagyobb gasztronómiai eseményén szórakozhatunk együtt. A fesztiválon helyet kapnak a legjobb magyar kézművesek portékái és bemutatói a termelői piacon. Sajtkülönlegességek,  mangalica termékek, balatoni borok, békéscsabai házi szárazkolbászok és szalámik, különleges töltelékáruk, szalonnák, sonkák lesznek kóstolhatóak és vásárolhatóak a helyszínen. Rétessütés, erdélyi kürtöskalács, langalló, édességek és megannyi válogatott gasztronómiai finomság várja az érdeklődőket.
 sétáló utca, városkép
 

Városképek - Fonyód

Cím: Fonyód

Fonyód évtizedek óta a kultúra, az oktatás központja, a művészetek ápolója, felvállalója mindannak, amik az itt élők és az ide látogató vendégek mindennapjait szebbé teszik. Nyaranta selymesen simogató víz, kiépített strandok, színvonalas kulturális programok, helyi és neves hazai képzőművészek kiállításai, nyüzsgő piaci kavalkád és sportolási lehetőségek várnak mindenkit. A helyi éttermek a rutinrecepteken kívül sokféle magyaros ételkülönlegességgel, balatoni specialitással és más italok mellett jóféle borokkal várják vendégeiket. Jöjjön el hozzánk, ismerje meg városunkat, pihenjen a déli Balaton part legszebb pontján!


Tél 2006 március - Fonyód

Cím: Fonyód, Strand

Tél 2006 március - Fonyód
 szökőkút, díszkút
A padokkal övezett park teljes kikapcsolódást jelent, a gondolatok pihentetésére és újratöltődéshez ad szép környezetet.
 

Szökőkutak - Fonyód

Cím: Fonyód

Ízelítő Fonyód szökőkútjaiból, közkútjaiból, melyek a város különböző pontjain találhatók.
 templom
 

Plébániatemplom - Fonyód

Cím: 8640 Fonyód, Templom u. 2.
Telefon szám: +36-85/360-046
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Link: www.fonyodpl.fw.hu

A fonyódi katolikus templom elődje az a kápolna volt, mely 1902-ben, Gyalus László tervei szerint épült a magas hegyparton.
 uszoda, strand
Magyarország egyedülálló vízrajzi adottságainak külön figyelemmel kísért része. Forrásokból táplált egyedi medencék, a sportolni és lubickolni vágyókat várják szép környezetben, teljes higiéniával és komforttal. Frissüljön fel nálunk!
 

Városi Szabad-strand - Fonyód

Cím: Fonyód, Vitorlás utca
Link: www.fonyod.hu

A Vitorlás utcában 3.500 m2 zöldfelülettel rendelkező szabad strand, játszótérrel, büfékkel, és kölcsönzővel. A vízmélység kisgyermekek fürdésére, illetve a strand más részén úszásra is alkalmas. Fövenyfürdője népszerű a kisgyermekes családok körében. A Virágos Balatonért mozgalom különdíjával 2004. évben kitüntetett fürdőhely. Közvetlen közelében mintegy száz gépkocsi ingyenes parkolására van lehetőség.


Strandok - Fonyód

Cím: Fonyód,

Fonyódon a Bélatelepi Szabad Strand, Árpád Parti Szabad Strand, Fürdő utcai Szabad Strand, Huszka utcai Szabad Strand és a Báthori utcai Szabad Strand is várja a fürdőzőket.
 utazási irodák, turistainformáció
Programszervezés, részletes tájékoztatás, szállásajánlatok, és figyelmes vendéglátás. Várjuk Önöket!
 

Tourinform - Fonyód

Cím: 8640 Fonyód, Ady Endre u. 17.
Telefon szám: +36-20 959-7317
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Link: www.fonyod.hu

A Balaton déli partján fekvő, hangulatos város Fonyód, kitűnő lehetőséget kínál a kikapcsolódásra, pihenésre és családi nyaralásra minden látogató számára. A Tourinform iroda működtetője a Fonyódi Turisztikai Egyesület.
 vár, várrom
Múltat idéző, híres ütközetek emlékei. Valódi építészeti ritkaság, a többszáz éves események azonnal szemünk elé kerülnek. Történelmi bemutatók és hadijátékok szórakoztatják látogatóinkat. Kiváló kikapcsolódás és ismeret. Várjuk Önöket.
 

Sáncmaradványok - Fonyód

Cím: Fonyód, Fácános-erőd

Fonyód történelmi emlékei közül érdekes látványosság a Fácános-erődben található egykori cölöpvár nyomai, a sáncok, vizesárkok maradványai.
 szálláshely
 

FO-224:Igényesen berendezett 6+(2) fős nyaralóház   Info

Cím: 8640 Fonyód, Szivárvány út 9
Telefon szám: 00 36 85 562 045
Fax szám: 00 36 85 562 046
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Kaponya Éva
Link: balatoniszallasok.shp.hu

Igényesen berendezett kétszintes, tágas, kertes ház alsószinti apartmanja 6+(2) fő részére Fonyódon, 700 méterre a szabadstrandtól. Max. férőhely: 8 fő. Az ingatlan alapterülete: 120 m². Alsószint berendezése: 2 db 2+1 ágyas szoba, 1 db 2 ágyas hálószoba, nappali SAT-TV-vel, étkezősarok, jól felszerelt konyha (a vendégszámnak megfelelő tányér, edények, evőeszköz, hűtő, kávéfőző, mikro, kenyérpirító, gáztűzhely). Ebben az apartmanban 1 kádas fürdőszoba külön WC-vel áll a vendégek rendelkezésére. Információ: A kertben grillezési és bográcsozási lehetőség áll a vendégek rendelkezésére. Parkolási lehetőség van az udvarban. A szállásadó a számára kialakított különbejáratú apartmanban a felsőszinten lakik. Háziállat: Ezen a szálláshelyen sajnos nem megengedett. Heti árak: 6 fő esetén: 200.200,- Ft/hét 7 fő esetén: 233.590,- Ft/hét 8 fő esetén: 266.945,- Ft/hét


Ágnes-lak Fonyód   Info

Cím: 8640 Fonyód, Szent István u. 70.
Telefon szám: +36-85-705-691
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Szabó Ágnes

Fonyód kikötőtől 800-1000 m-re lévő 2 szobás, kertes családi ház.A tulajdonos elkülönítetten lakik.Főzési lehetőség jól felszerelt konyhában.Társalgó és terasz is van.Telefonon történő jelentkezést munkaidőn kívül, az esti órákban kérnénk szépen.


Stefán apartman csodálatos balatoni panorámával   Info

Cím: Szabó Ferenc u. 4.
Telefon szám: 06309587617
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Bors István
Fax szám: 0685560281
Link: balaton-plattensee.hu

Stefán apartman (Fon1000 A,B,C,D) Panorámás, külön bejáratú apartmanok 2-14+4 főre SZÉP KÁRTYÁT ELFOGADUNK! A: Apartman 4-8+2 főre 4 db 2 ágyas szoba (2 pótágy lehetőség) mindegyik tusoló és WC-vel, tágas nappali/beépített konyha/étkező, balkon. B: Apartman 2+1 főre nappali/hálószoba 2 főre (+1 pótágy lehetőség), beépített konyha, tusoló/WC, nagy terasz C: Apartman 2 főre nappali/hálószoba 2 főre, beépített konyha, tusoló/WC, terasz D: Apartman 2+1 főre nappali/hálószoba 2 főre (+1 pótágy lehetőség), beépített konyha, tusoló/WC,Wifi, felszerelt konyhák:hűtő, kenyérpirító, kávéfőző,vízforraló, mikro, edényzet: főzéshez,étkezéshez.Kerti grill,kerti garnitúra, napozóágyak, parkolás a ház előtt. Egész évben kiadó. Tulajdonos külön a földszinten lakik. (a lakrészek együtt és külön-külön is bérelhetők!) Balaton: 300 m, bolt: 300 m, étterem: 300 m Készpénzzel történő fizetés esetén 10% engedmény! Ár:2800-3400Ft/fő/éj


FO-349: Új építésű tágas, 2-3-4 fő apartman    Info

Cím: Tabán út 54
Telefon szám: 00 36 85 562 045
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Kaponya Éva
Fax szám: 00 36 85 562 046
Link: balatoniszallasok.shp.hu

Tágas, kényelmes, szépen berendezett apartman Fonyódon 4 fő részére csendes, nyugodt utcában, gyönyörű panorámával. Alapterülete: 50 m² Az apartman berendezése: Az apartman a nyaralóház emeletén található, teljesen külön bejárattal. 2 db kétágyas hálószoba erkéllyel, amerikai nappali ülőgarnitúrával, SAT-TV-vel, konyhával és étkezősarokkal. A konyhában a vendégszámnak megfelelő tányér, evőeszköz, gáztűzhely, mikro, hűtő, kávéfőző. Ebben az apartmanban 1 zuhanyzós fürdőszoba és 1 külön WC áll a vendégek rendelkezésére. Terasz kerti bútorral. A nyaralóház területén WIFI szolgáltatás biztosított. A szálláshely heti ára: 2 fő esetén: 78.500,- Ft/hét, 3 fő esetén: 98.000,- Ft/hét, 4 fő esetén: 138.600,- Ft/hét.


Strandközeli panzió Fonyódon 2-3-4 főnek   Info

Cím: 8640 Fonyód, Szent István út 3
Telefon szám: 00 36 85 562 045
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Kaponya Éva
Fax szám: 00 36 85 562 046
Link: balatoniszallasok.shp.hu

A 2008-ban felújított Füredi Panzió Fonyód központjában található, 200 méterre a szabadstrandtól. A háromszintes panzió 6 szobájában 13 fő elhelyezésére van lehetőség. A középső szinten találhatók a vendégszobák. Max. férőhely: 13 fő Információ: A földszinten étterem működik kerthelyiséggel, bárral és terasszal. A panziónak a középső szinten tágas, kerti bútorokkal berendezett terasza van. Nagyobb baráti társaságok számára rendkívül ideális, mert több szoba bérlésére is van lehetőség. Parkolni a zárt udvarban lehet. A szállásadó egy a számára kialakított különbejáratú apartmanban lakik. Távolságok: Strand: 200 m, bevásárlási lehetőség 100 m, étterem: helyben, vonat 200 m. Háziállat: Ezen a szálláshelyen nem megengedett.


FO-109: Fonyódi 8 fős, önálló partközeli apartman   Info

Cím: 8640 Fonyód, Hunyadi út 52.
Telefon szám: 00 36 85 562 045
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Kaponya Éva
Fax szám: 00 36 85 562 046
Link: balatoniszallasok.shp.hu

Egyszerűen berendezett önálló kétszintes kertes nyaralóház Fonyódon 400 méterre a szabadstrandtól. Max. férőhely: 8 fő Az ingatlan alapterülete: 140 m² Alsószint berendezése: nappali TV-vel, jól felszerelt konyha étkezővel (a vendégszámnak megfelelő tányér, edények, evőeszköz, hűtő, kávéfőző, gáztűzhely). Ebben az apartmanban 1 zuhanyzós és kádas fürdőszoba és 1 külön WC áll a vendégek rendelkezésére. Felsőszint berendezése: 4 db kétágyas hálószoba. 1 külön WC. Információ: Műanyag bútorokkal berendezett erkélye és fedett terasza van a nyaralóháznak. A kertben grillezési lehetőség áll a vendégek rendelkezésére. A háznak gondozott, szép udvara van. Parkolási lehetőség van az udvarban vagy a garázsban. A szállásadó nem lakik itt. Távolságok: Strand: 400 m, bevásárlási lehetőség és étterem: 200 m, főút és vasút 100 m. Háziállat: Ezen a szálláshelyen nem megengedett. A szálláshely heti ára: 8 főre :177.800,- Ft/hét. 9 főre :192.920,- Ft/hét.


FO-18: Fonyódi 5-8 fős partközeli apartman   Info

Cím: 8640 Fonyód, Hegyalja út 9.
Telefon szám: 00 36 85 562 045
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Kaponya Éva
Fax szám: 00 36 85 562 046
Link: www.shp.hu/hpc/hpc_member_3g.php?azonosito=balatoniszallasok&oldalkod=QCBD6bK5Il

Kétszintes kertes ház felső szinti, igényesen berendezett 110 négyzetméter alapterületű apartmanja 6-7-8 főre: 2 db kétágyas, 1 db négyágyas hálószoba, amerikai típusú társalgó konyhasarokkal, SAT-TV-vel, étkező, fürdőkádas fürdőszoba WC-vel, külön WC. Az udvarban filagória, grill. Csendes nyugodt utcában, Fonyód központjában fekszik. Egész évben bérelhető ! Megjegyzés: Kutya megengedett. . Parkolás az udvarban. Távolságok: Strand: 300 m, étterem és bevásárlási lehetőség: 100 m. A szálláshely heti ára: 8 főre :180.600,- Ft/hét. 6 főre :143.500,- Ft/hét.7 főre :157.500,- Ft/hét.


FO-235: Fonyódi 4 fős apartman   Info

Cím: 8640 Fonyód, Sándor út 10
Telefon szám: 00 36 85 562 045
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Kaponya Éva
Fax szám: 00 36 85 562 046
Link: balatoniszallasok.shp.hu

Háromszintes, tágas, kertes nyaralóház felsőszinti apartmanja 4 fő részére Fonyódon 800 méterre a strandtól. Max. férőhely: 5 fő. Az ingatlan alapterülete: 80 m². Felsőszint berendezése: 2 db kétágyas hálószoba. Nappali ülőgarnitúrával és étkezősarokkal, plazma tévével és DVD-vel. Jól felszerelt és szépen berendezett konyha (a vendégszámnak megfelelő tányér, edények, evőeszköz, hűtő, kávéfőző, kenyérpirító, mikro, elektromos tűzhely). Kádas fürdõszoba WC-vel, külön WC. A szállásadó a számára kialakított különbejáratú apartmanban lakik. Háziállat: Ezen a szálláshelyen nem megengedett. A szálláshely heti ára: 3 fő esetén: 105.000,- Ft/hét, 4 fő esetén: 119.000,- Ft/hét, 5 fő esetén: 140.000,- Ft/hét.


FO-140 : Fonyódi 10 fős úszómedencés nyaralóház   Info

Cím: 8640 Fonyód, Makai út
Telefon szám: 00 36 85 562 045
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Kaponya Éva
Fax szám: 00 36 85 562 046
Link: www.shp.hu/hpc/hpc_member_3g.php?azonosito=balatoniszallasok&oldalkod=3StZTv2iSx

Kétszintes igényesen berendezett, tágas, úszómdencés, kertes ház 10 főre. Alsószint: 2 db kétágyas szoba, nappali, SAT-TV, jól felszerelt konyha étkezővel, kádas és zuhanyzós fürdőszoba, 2 WC. Felsőszint: 3 db kétágyas hálószoba, nappali, jól felszerelt konyha étkezővel, kádas és zuhanyzós fürdő WC-vel, zuhanyzó WC-vel, külön WC. Terasz kerti bútorral. A tulajdonos a részére kialakított külön bejáratú apartmanban lakik az alagsorban. A szálláshely két szintje csak egyben bérelhető. A háznak gondozott, szép udvara van, ahol egy 2,5 x 6 méter nagy úszómedence szolgálja a vendégek kényelmét. Parkolási lehetőség van az udvarban. A szállásadó a ház alagsorában a számára kialakított különbejáratú apartmanban lakik. Távolságok: Strand: 800 m, bevásárlási lehetőség, étterem: 300 m. Háziállat: Ezen a szálláshelyen sajnos nem megengedett. A szálláshely heti ára: 205.800.- Ft/hét.


FO-171 : Kedvező árú 4 fős nyaralóház   Info

Cím: 8640 Fonyód, Szivárvány út
Telefon szám: 00 36 85 562 045
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Kaponya Éva
Fax szám: 00 36 85 562 046
Link: www.shp.hu/hpc/hpc_member_3g.php?azonosito=balatoniszallasok&oldalkod=bkXFduM9z_

Kétszintes, kertes ház felsőszinti 4 fős apartmanja: 2 db kétágyas hálószoba, amerikai társalgó SAT-TV-vel és étkezősarkos konyhával, fürdőkádas fürdőszoba, külön WC. Terasz kerti bútorral. Nyugodt, csendes utcában fekszik. Megjegyzés: A szállásadó a földszinten elkülönítetten lakik. Kutya nem megengedett. Parkolás a garázsban. Távolságok: Strand: 1000 m, étterem 800 m, bevásárlási lehetőség: 500 m. Információ: Műanyag bútorokkal berendezett fedett terasza és erkélye van a nyaralóháznak. A kertben grillezési lehetõség áll a vendégek rendelkezésére. Csendes, nyugodt utcában fekszik. A háznak gondozott, szép udvara van. Parkolási lehetőség van a garázsban. A szállásadó a számára kialakított különbejáratú apartmanban lakik a földszinten. Távolságok: Strand: 1000 m, bevásárlási lehetőség 500 m, étterem: 800 m. Háziállat: Ezen a szálláshelyen sajnos nem megengedett. A szálláshely heti ára: 2015.04.04 - 2015.10.24.: 98.000,- Ft/hét


FO-188 : Fonyódi 4 fős nyaralóház   Info

Cím: 8640 Fonyód, Domb út
Telefon szám: 00 36 85 562 045
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Kaponya Éva
Fax szám: 00 36 85 562 046
Link: href.hu/x/4nu8

Háromszintes tágas, kényelmes, szépen berendezett kertes családi ház középső szintje 4 fő részére. Berendezése: 2 db kétágyas hálószoba, amerikai típusú nappali TV-vel, jól felszerelt konyha, étkező, kádas fürdő WC-vel. Nagy balkon kerti bútorral, hintaággyal. Parkolás az udvarban. Távolságok: Strand: 900 m, étterem: 300 m, bevásárlási lehetőség: 300 m. A tulajdonos a ház alagsorában a számára kialakított apartmanban elszeparáltan lakik. Kutya nem megengedett. A szálláshely heti ára: Előszezon:05.10 - 06.27.: 107.500,- Ft/hét .............. Főszezon:06.27 - 08.29.: 109.000,- Ft/hét ............ Utószezon:08.29 - 09.27.: 107.500,- Ft/hét ...............


FO-189 : Fonyódi 6-8 fős nyaralóház   Info

Cím: 8640 Fonyód, Domb út
Telefon szám: 00 36 85 562 045
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Kaponya Éva
Fax szám: 00 36 85 562 046
Link: href.hu/x/4nu9

Háromszintes tágas, kényelmes, szépen berendezett kertes családi ház felső szintje 8 fő részére. Berendezése: 4 db kétágyas hálószoba, amerikai típusú nappali TV-vel, jól felszerelt konyha, étkező, zuhanyzó WC-vel, kádas fürdő, külön WC. Nagy balkon kerti bútorral. Parkolás az udvarban. Távolságok: Strand: 900 m, étterem: 300 m, bevásárlási lehetőség: 300 m. A tulajdonos a ház alagsorában a számára kialakított apartmanban elszeparáltan lakik. Kutya nem megengedett. A szálláshely heti ára: Előszezon:05.10 - 06.27.: 197.500,- Ft/hét .............. Főszezon:06.27 - 08.29.: 200.000,- Ft/hét ............ Utószezon:08.29 - 09.27.: 197.500,- Ft/hét ...............


FO-224 6+(2) fős nyaralóház Fonyódon   Info

Cím: Szivárvány út
Telefon szám: 00 36 85 562 045
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Kaponya Éva
Fax szám: 00 36 85 562 046
Link: balatoniszallasok.shp.hu

Igényesen berendezett kétszintes, tágas, kertes ház alsószinti 6+(2) fő részére Fonyódon, 700 méterre a szabadstrandtól. Max. férőhely: 8 fő Az ingatlan alapterülete: 120 m² Alsószint berendezése: 2 db 2+1 ágyas szoba, 1 db 2 ágyas hálószoba, nappali SAT-TV-vel, étkezősarok, jól felszerelt konyha (a vendégszámnak megfelelő tányér, edények, evőeszköz, hűtő, kávéfőző, mikro, kenyérpirító, gáztűzhely). Ebben az apartmanban 1 kádas fürdőszoba külön WC-vel áll a vendégek rendelkezésére. Információ: Műanyag bútorokkal berendezett nyitott terasza van a nyaralóháznak. A kertben grillezési és bográcsozási lehetõség áll a vendégek rendelkezésére. Csendes, nyugodt utcában fekszik. A háznak gondozott, szép udvara van. Parkolási lehetőség van az udvarban. A szállásadó a számára kialakított különbejáratú apartmanban a felsőszinten lakik. Távolságok: Strand: 700 m, bevásárlási lehetőség, étterem: 500 m, bolt 600 m. Háziállat: Ezen a szálláshelyen sajnos nem megengedett. A szálláshely heti ára: 6 fő esetén: 200.200,- Ft/hét 7 fő esetén: 233.590,- Ft/hét 8 fő esetén: 266.945,- Ft/hét


FO-333 Közvetlen Balaton-parti nyaralóház 4 főre   Info

Cím: Virág út 77
Telefon szám: +3685562045
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Kaponya Éva
Fax szám: +3685562046
Link: balatoniszallasok.shp.hu

Közvetlen Balaton-parti kétszintes önálló nyaralóház felsőszinti apartmanja 4-5 főre Fonyódon 50 méterre a strandtól. A felsőszinti apartman berendezése: 2 db 2 ágyas hálószoba franciaággyal, amerikai típusú nappali ülőgarnitúrával, színes TV-vel, jól felszerelt konyha étkezősarokkal (a vendégszámnak megfelelő tányér, edények, evőeszköz, hűtő, kávéfőző, mikro, vízforraló, gáztűzhely). Ebben az apartmanban 2 zuhanyzós fürdőszoba WC-vel áll a vendégek rendelkezésére.


FO-334 Közvetlen Balaton-parti nyaralóház Fonyódon   Info

Cím: Virág út 77
Telefon szám: +3685562045
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Kaponya Éva
Fax szám: +3685562046
Link: balatoniszallasok.shp.hu

Közvetlen Balaton-parti kétszintes önálló nyaralóház felsőszinti apartmanja 4-5-6 főre Fonyódon 50 méterre a strandtól. A felsőszinti apartman berendezése: 2 db 2 ágyas hálószoba franciaággyal, amerikai típusú nappali ülőgarnitúrával és kihúzható fekhellyel 2 fő részére, színes TV-vel, jól felszerelt konyha étkezősarokkal (a vendégszámnak megfelelő tányér, edények, evőeszköz, hűtő, kávéfőző, mikro, vízforraló, gáztűzhely). Ebben az apartmanban 1 fürdőkádas fürdőszoba WC-vel áll a vendégek rendelkezésére.


Margó Apartman   Info

Cím: 8640 Fonyód, Fő utca 66
Telefon szám: +36-70 618-6214
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Kovács Margit

Fonyódon a kétszintes 11+2 fő részére kiadó Margó Apartman, csendes környezetben található, igényesen berendezett és gazdagon felszerelt. Az ingatlan alapterülete: 170 m². Alsószint berendezése: 1 db 2 ágyas szoba, nappali (ágyazható) SAT-TV-vel, jól felszerelt szépen berendezett konyha, étkező (a vendégszámnak megfelelő tányér, edények, evőeszköz, hűtő, kávéfőző, mikró, gáztűzhely). Ezen a szinten 1 kádas fürdőszoba külön WC-vel áll a vendégek rendelkezésére. Felsőszint berendezése: 4 db kétágyas hálószoba. Ezen a szinten 1 zuhanyzós fürdőszoba WC-vel áll a vendégek rendelkezésére. Információ: Műanyag bútorokkal berendezett fedett terasza és napozóágyakkal, napernyővel felszerelt napozóterasza van a nyaralóháznak. A kertben a vendégek részére biztosított a grillezési lehetőség. A háznak gondozott, szép udvara van. Parkolási lehetőség van az udvarban. A szállásadó a ház alagsorában a számára kialakított külön bejáratú apartmanban lakik. Az adott szezonidőre vonatkozó szállásdíj tartalmazza: a víz- és villanyfogyasztást, ágyneműhasználatot és a végtakarítást. Hosszabb tartózkodás esetén a kéthetenként egyszeri takarítás és a kéthetenkénti ágyneműcsere díját. Legalább egyhetes foglalás és minimum nyolc fő esetén a tulajdonos egy vacsorameghívással kedveskedik vendégeinek!!!

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner