12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Kompolt
www.kompolt.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: BALÁZS ZOLTÁN E-mail: kompolt_polghiv@t-online.hu
 Telefon: 0036-36-489 029 Fax: 0036-36-489-085
állandó kiállítás

 állandó kiállítás
Kiemelkedő gyűjtőmunka és egyedi tartalma minden látogatónak valódi élményt szerez. Többnyelvű információ és háttéranyagok engednek közelebb a tárgyakhoz. Látogassanak el hozzánk.
 

Fleischmann örökség - emlékszoba Kompolt

Telefon szám: +36-36 489-581
Cím: Kompolt, Széchenyi út 16
Link: www.kompolt.hu

         
Megnyílt a Fleischmann-örökséget bemutató emlékszoba Kompolton, a Gondozási Központ épületében. Megtekinthető: Fleischmann Rudolf, nemzetközi hírű növénynemesítő pályáját, munkásságát, eredményeit. Fleischmann Mária életfilozófiáját, humanitárius személyiségét, karitatív tevékenységét, speciális idegen nyelv tanítási módszerét. A Fleischmann család szellemi, morális örökségét mutatja be fotók, tárgyi- és írásos emlékek segítségével.Nyitva tartás: Hétfő - csütörtök 8 és 15 óra között Péntek 8 és 13 óra 30 között (Előzetes egyeztetés esetén látogatási időn kívül is fogadjuk az érdeklődőket. Kérjük látogasson el hozzánk!

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner