12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Dég
www.deg.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Gárdonyi Sándorné E-mail: degpmh@dielnet.hu
 Telefon: +36-25 505-251 Fax: +36-25 237-481
kastély, kúria

 kastély, kúria
Festői környezet, gondozott park, csodálatos építészeti látnivaló, és egyedülálló bútorzat. Látogatását egészítse ki hangulatos éttermeinkben, és szórakoztató programjainkkal. Látogasson el hozzánk.
 

Festetics kastély - Dég

Telefon szám: +36 20 400 1343
Cím: 8135 Dég, Hunyadi út 11.
Link: nemzetimuemlek.hu/index.php/epulet/deg1

         
         
A dégi Festetics-kastély korábban is látogatható volt, azonban a termei csak korlátozott mértékben voltak megnyitva a nagyközönség előtt. Most az újonnan összenyitott teremsor megnyitásának alkalmából egy kiállítást rendeztek be a földszinti termekben, melynek segítségével a látogatók megismerhetik a Festetics-család dégi ágának és a kastélynak a történetét. Megtekinthető : április 1 – október 31. Hétfő kivételével mindennap, naponta 10.00 – 18.00-ig, pénztárzárás és utolsó csoport tárlatvezetése indul: 17.30-kor. Ünnepnapokon is nyitva tartunk. A kastély parkja egész évben látogatható.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner