12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Fenyőfő
www.fenyofo.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Klauz Dezső E-mail: schuld@freemail.hu
 Telefon: +36-88-466-001 Fax:  
emlékmű, műemlék, szobor,    erdei túra, tanösvény,    falusi turizmus,    internet,    kilátó, panoráma,    teke, bowling, squash,    templom

 emlékmű, műemlék, szobor
Történelmünk része. Példaként mutatja elődeink múltját és üzenetét a jelen kor számára. Tisztelettel adózunk érte.
 

Emlékmű - Fenyőfő

Cím: Fenyőfő
Link: www.fenyofo.hu

A keresztet 1894-be állíttatta a Tóth-árok bejáratánál valószínűleg a fenyőfői Schandl család egy, a Bakonyban meghalt családtagja emlékére. Ez az engesztelő kereszt, ahogy a faluban hívták, a Szentkereszt 110 éven keresztül emlékeztette a fenyőfőiket, a szomorú esetre , míg 2003. évben kidőlt. A kereszt eredeti helyére, vele azonos formában új tölgyfa keresztet állíttatott 2005. évben.
 erdei túra, tanösvény
Kijelölt túraútvonalak, pontos látnivaló térképek, figyelmes és ötletes pihenők várják a barangolni vágyókat. Túravezetők segíthetik kikapcsolódásukat.
 

Bakony - Fenyőfő

Cím: Bakony

A falu környezete természetvédelmi terület délre a Bakony legmagasabb vonulata húzódik, délnyugat-északkeleti irányban a Koris-hegy. (709 m), Kék-hegy (661 m), Csarda-tető (441 m). Felsorolhatatlan mennyiségű természeti érték, látnivaló található. A homoki ösfenyves, ősborókás, Cuha szurdokvölgy, a Hódos-ér völgye, barlangok, források, Toth ároki rezervátum, emlékművek (pl:Szentkereszt), kilátok, bronzkori emlékhelyek, romok.
 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Turisztikai szállások - Fenyőfő

Cím: 8432 Fenyőfő, Petőfi u. 1,
Telefon szám: +36-88-466-016;+36-30-225-3943
Link: turistahaz.5mp.eu

A faluban turisztikai szállás is található. Két különbejáratú lakrészből áll. Mindkét részben két szoba,konyha(teljes felszereléssel), étkező, fürdőszoba, WC. Férőhelyek száma: 16 +10 pótágy
 kilátó, panoráma
Csodálatos természeti környezetben, egyedülálló táj panorámája tárul elénk. Egy kis sétával felejthetetlen látnivaló várja Önöket.
 

Kilátó - Fenyőfő

Cím: Fenyőfő
Link: www.fenyofo.hu

Csodálatos panoráma tárul elénk a kilátóból.
 templom
 

Római katolikus templom - Fenyőfő

Cím: Fenyőfő
Link: www.fenyofo.hu

A templom 1771-es építése során, román kori alapokra épült.Felújítását 1995-ben fejezték be. A templomban tiroli fafaragású oltár,valamint Závory Zoltán festõmûvész stációi és freskója látható.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner