12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Felsőpáhok
www.felsopahok.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Prótár Richárd Krisztián E-mail: felsopahok@pahoknet.hu
 Telefon: +36-89-344-588 Fax: +36-89-344-588
emlékmű, műemlék, szobor,    erdei túra, tanösvény,    falusi turizmus,    templom

 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Napkelet Vendégház

Telefon szám: +36-92 700-028,+36-20-3398-484
Fax szám: +36-92 321-240
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Horváth család
Cím: 8380 Felsőpáhok, Napfény sor 3.
Link: www.napkelet.hu

Egy 2004 évben elkészült, korszerűen kialakított gerendaházban kínálunk három, 2+2 ágyas, igényes berendezésű apartmant. A külön bejáratú, 36-38 m2-es lakrészek mindegyikéhez (hálószoba, nappali-étkező, jól felszerelt mini- konyha, zuhanykabinos fürdőszoba, külön WC) önálló terasz tartozik, ahonnan Hévízre és környékére nyílik remek kilátás. A "feng shui" elvei alapján tervezett és gondos munkával, kialakított kertben, a gondozott pázsit mellett, kora tavasztól késő őszig színpompás virágok nyílnak, díszfák és bokrok díszlenek.
 templom
 

Római katolikus templom - Felsőpáhok

Cím: Felsőpáhok
Link: www.felsopahok.hu

Felsőpáhok római katolikus temploma a község legmagasabb pontján épült 1872-ben. Helyén azelőtt is templom, körülötte temető állt. A Szent Kereszt feltalálása tiszteletére állított templomot 1873. május 3-án, a búcsú napján szentelte fel Szabó János esperes, zalaszántói plébános

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner