12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Felsőlajos
www.felsolajos.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Juhász Gyula E-mail: felsolajos@felsolajos.hu
 Telefon: +36-76/356-949 Fax: +36-76/555-099
állatkert,    falusi turizmus,    híres étterem,    sétáló utca, városkép,    szálláshely,    templom

 állatkert
Különleges és ritka állatfajok, a lepkéktől a csimpánzokon át a tigrisig. Ápolt környezet, figyelmes bánásmód, természetes díszletek és környezet, egy valóságos állatparádé.
 

Magántulajdonú Állat- és Szabadidőpark Felsőlajos

Telefon szám: +36-30 9681-432
Cím: 6055 Felsőlajos, Benei-dűlő
Link: maganzoo.hu

Majdnem az összes állatunkat átköltöztettük és minden egyéb körülmény is adott a nyitáshoz, így március 15-től szeretettel várjuk kedves Vendégeinket új állatkertünkben Felsőlajoson, minden nap 9-től 18 óráig. A hivatalos megnyitó április 4-én 11 órától lesz, hamarosan tájékoztatást adunk a programokról is. Március 15-től egészen a megnyitó napjának végéig minden látogatónk egységesen 500 Ft/fő akciós áron válthat napi belépőt. A normál jegyárak április 5-től lesznek újra érvényesek.
 falusi turizmus
Hagyomány, egy teljes élet. A falvak nyugodt és barátságos környezetével meríthetünk erőt, és engedjük megpihenni gondolatainkat. Ismerje meg minden tájegység hangulatát!
 

Bende-Tanya - Felsőlajos

Telefon szám: +36-76/704-375
Cím: 6055 Felsőlajos, Közös 205.
Link: www.bende-tanya.de
Kapcsolattartó személy: Bende Ute

Romantikus hangulatú szálláshely a Kiskunsági Nemzeti Park közvetlen szomszédságában, mely a pihenni vágyók minden igényét kielégíti. A tanya eredeti hangulatában őrzi a táj és a térségre jellemző tanyai építészet hagyományait, felszerelve a jelen kor minden komfortjával. A tanyán megtalálható háziállatok: ló, szamár, kutya, macska, melyeket a vendégek simogathatnak. A vendégek számára a lovaglási lehetőség biztosított.
 sétáló utca, városkép
 

Tájház - Felsőlajos

Telefon szám: +36-76 356-949
Cím: 6055 Felsőlajos, Iskola u. 11

A Tájház egy lakóépület felújításával jött létre, mely egyike a település első házainak. Az épület még őrzi a környező táj kisparaszti építkezésének emlékét.
 templom
 

Szent László Római Katolikus Templom Felsőlajos

Link: www.felsolajos.hu

A földterület megvásárlása és rendezése után 2009. március 29-én Dr. Bábel Balázs Kalocsa-Kecskeméti érsek celebrálásával letették a Szent László Római Katolikus Templom alapkövét. 2009 nyarán elkezdődtek templomunk építési munkálatai, melyek gyors ütemben haladtak. Egy év elteltével 2010. június 27-én felszentelték a templom épületét, de a teljes befejezés még várat magára.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner