12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Felsőjánosfa
www.felsojanosfa.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Grózinger Csaba E-mail: vadasa@vnet.hu
 Telefon: +36-94 426-038 Fax:  
emlékmű, műemlék, szobor,    étterem,    népi kézművesség,    növénykert, park,    sétáló utca, városkép,    szálláshely,    templom

 népi kézművesség
A magyar népművészet egyedülálló érték Európában. Kézművesek, fazekasok, faragók, bútorosok, szobrászok, bőrdíszművesek, csipkeverők, hangszerkészítők, kovácsok, fegyverkészítők, textilkészítők, öltözetvarrók, csizmadiák remekei maradandó értékek.
 

Fazekasmesterség bemutatása - Felsőjánosfa

Telefon szám: +36-94 426 037
Kapcsolattartó személy: Gácsiné Kovács Erika
Cím: 9943 Felsőjánosfa, Szénégető 1.

A fazekasmesterség bemutatása, korongozás kipróbálása. Lovaglási lehetőség, póni lovaglás gyerekeknek, előzetes telefonos egyeztetés után. Fotó: tudos.virtus.hu
 növénykert, park
Különleges növényfajok, ritka fák, virágok és kertészeti kompozíciók által válik csodálatossá a kirándulás. Parkunk várja a pihenni vágyókat.
 

Újszülöttek parkja - Felsőjánosfa

Cím: 9934 Felsőjánosfa,
Link: www.felsojanosfa.hu

Felsőjánosfa több kialakított, parkosított területtel is rendelkezik: Újszülöttek parkja, Milleniumi Emlékpark, Patakparki pihenő, Parasztudvar. Sok szép virágágyás díszíti falunkat.


Szabadidőpark - Felsőjánosfa

Cím: 9934 Felsőjánosfa,
Link: www.felsojanosfa.hu

Több éve már részt veszünk a Virágos Magyarországért mozgalomban. Évről évre próbáljuk valami újdonsággal szépíteni falunkat. Mivel településünk része a Nemzeti Parknak, ezért még inkább törekszünk a természetes anyagok használatára (faládák, álló favirágtartók). A falunk közterületeit fahidakkal, padokkal tettük vonzóbbá, kényelmesebbé lakóink és az ide látogató turisták számára.
 sétáló utca, városkép
 

Harangláb - Felsőjánosfa

Cím: 9934 Felsőjánosfa,

 
Felsőjánosfa a középkorban - az Őrség többi településéhez hasonlóan - nemesi község volt és főleg kisnemesek lakták. A faluban van egy harangláb.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner