12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Felsőörs
www.felsoors.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Szabó Balázs E-mail: onkormanyzat@felsoors.hu
 Telefon: +36-87-577-211 Fax: +36-87-577-216
borospince,    egyedi ritkaság,    erdei túra, tanösvény,    étterem,    extrém sport,    falusi turizmus,    hangverseny,    híres étterem,    internet,    kilátó, panoráma,    klub, egyesület,    lovaglás,    lovaskocsizás,    múzeum,    népi kézművesség,    régiség, antikvitás,    szálláshely,    templom

 borospince
Méltán híres magyar borok egy közkedvelt tájegységből.
 

Gelléri Pince

Telefon szám: +36-30 500-7656
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Cím: 8227 Felsőörs, Alsóörsi út 13.
Link: www.gelleripince.hu

A Balatonfüred-csopaki borvidék egyik meghatározó területe Felsõörs, a Balatonfelvidéken a tengerszemek és a szép borok vidéke. A felsõörsi szõlõterületek meghatározó pincészete az Antal Gyula és családja tulajdonában lévõ Gelléri Pince.
 erdei túra, tanösvény
Kijelölt túraútvonalak, pontos látnivaló térképek, figyelmes és ötletes pihenők várják a barangolni vágyókat. Túravezetők segíthetik kikapcsolódásukat.
 

Geológiai bemutatóhely

Cím: Felsőörs, külterület
Link: www.balatonriviera.hu

A felsoörsi Forrás-hegy nemzetközi jelentoségu földtani, oslénytani, rétegtani érdekességeket kínál. Geológusok szorgos munkája nyomán látott napvilágot és világszerte ismertté vált Magyarország első földtani alapszelvénye, melyről a Környezetvédelmi Minisztérium támogatásával Geológiai Bemutatóhely létesült.
 híres étterem
Zamatos étkezések, zsenge, friss és ropogós különlegességek, itt kiváló helyi séf ajánl finomságokat.
 

Hamuház Fogadó Étterme

Cím: 8227 Felsőőrs, Alsóörsi u. 13.
Link: www.gelleripince.hu
Telefon szám: +36-87 477-338
Fax szám: +36-87 577-016
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A Hamuház Fogadó Étterme az étkezést egy 15-20 fős kisteremben, valamint egy 45-50 fős nagyteremben tudja megoldani. Nagyobb rendezvények esetén a terasz is igénybe vehető a nyári időszakban. A belső termek alkalmasak családi összejövetelek, konferenciák, üzleti megbeszélések, oktatások, továbbképzések, megrendezésére. A teljes étterem és a környezet hangulatos bálok, esküvők ideális helyszíne. Felsőörs 100 km-es körzetében hideg-meleg ételekkel, italokkal rendezvények lebonyolítását is vállaljuk.
 internet
 

Felsőörsi teleház

Cím: Felsőörs, Szabadság tér 2.
Link: www.felsoors.hu
Telefon szám: 0036-87-577-011
Kapcsolattartó személy: Plell Olga

A Felsőörsi Teleház szeretettel várja az internetezni vágyókat. Korszerű géppark és szélessávú internet áll mindenki rendelkezésére.
 kilátó, panoráma
Csodálatos természeti környezetben, egyedülálló táj panorámája tárul elénk. Egy kis sétával felejthetetlen látnivaló várja Önöket.
 

Kilátó - földmérési pont

Cím: Felsőörs

Kilátó, földmérési pont Felsőörs.
 klub, egyesület
 

Balaton Riviera Turisztikai Egyesület

Cím: Alsóörs, Sirály park 1.
Telefon szám: +36-87/575-000
Fax szám: +36-87/575-000
Link: www.balatonriviera.hu

Turisztikai egyesületünk öt balatoni község - Alsóörs, Csopak, Felsőörs, Lovas és Paloznak - turizmusban érdekelt vállalkozóiból és magánszemélyeiből alakult 2005 októberében. Célunk, hogy minél több és minél elégedettebb vendég töltse nálunk jól megérdemelt pihenését.
 templom
 

Római katolikus (prépostsági) templom - Felsőörs

Cím: Felsőörs

Római katolikus (prépostsági) templom - Felsőörs


Református templom - Felsőörs

Cím: Felsőörs

Cseh Sándor református lelkész irányításával 1886. május 17-én helyezték el az új református templom alapkövét és 1887. szeptember 29-én avatták.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner