12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Kunfehértó
www.kunfeherto.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Huszár Zoltán E-mail: kunfehertoph@kunfeherto.hu
 Telefon: +36-77/507-100 Fax: +36-77/507-131
uszoda, strand

 uszoda, strand
Magyarország egyedülálló vízrajzi adottságainak külön figyelemmel kísért része. Forrásokból táplált egyedi medencék, a sportolni és lubickolni vágyókat várják szép környezetben, teljes higiéniával és komforttal. Frissüljön fel nálunk!
 

Fehér-tó Kunfehértó

Cím: Kunfehértó
Link: www.kunfeherto.hu

         
         
Kunfehértó a Duna-Tisza közének déli részén, Kiskunhalastól 10 km-re fekszik. A település megközelíthető közúton: az 53-as útról Kiskunhalasnál Jánoshalma felé kell letérni; vasúton: a Kiskunhalas-Baja-Bátaszék vonalon. A tófürdő a víz nyújtotta kikapcsolódás mellett az immár hagyományos "Kunfehértói Nyár" rendezvénysorozattal is várja kedves vendégeit. A júniustól augusztus végéig tartó kulturális programok: kiállítások, könnyűzenei koncertek, népi együttesek műsorai, sport- és szabadidős rendezvények közül kiemelkedik a Sörfesztivál (július, második hétvégéjén), amely három napos rendezvényként egyre nagyobb rangot vív ki az ország déli részén, és egyre több vendéget vonz belföldről, külföldről egyaránt.

Honlap készítés, honlapkészítés, program készítés, domain, tárhely szolgáltatás - SoftWinner Kft.