12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Kunfehértó
www.kunfeherto.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Huszár Zoltán E-mail: kunfehertoph@kunfeherto.hu
 Telefon: +36-77/507-100 Fax: +36-77/507-131
uszoda, strand

 uszoda, strand
Magyarország egyedülálló vízrajzi adottságainak külön figyelemmel kísért része. Forrásokból táplált egyedi medencék, a sportolni és lubickolni vágyókat várják szép környezetben, teljes higiéniával és komforttal. Frissüljön fel nálunk!
 

Fehér-tó Kunfehértó

Cím: Kunfehértó
Link: www.kunfeherto.hu

         
         
Kunfehértó a Duna-Tisza közének déli részén, Kiskunhalastól 10 km-re fekszik. A település megközelíthető közúton: az 53-as útról Kiskunhalasnál Jánoshalma felé kell letérni; vasúton: a Kiskunhalas-Baja-Bátaszék vonalon. A tófürdő a víz nyújtotta kikapcsolódás mellett az immár hagyományos "Kunfehértói Nyár" rendezvénysorozattal is várja kedves vendégeit. A júniustól augusztus végéig tartó kulturális programok: kiállítások, könnyűzenei koncertek, népi együttesek műsorai, sport- és szabadidős rendezvények közül kiemelkedik a Sörfesztivál (július, második hétvégéjén), amely három napos rendezvényként egyre nagyobb rangot vív ki az ország déli részén, és egyre több vendéget vonz belföldről, külföldről egyaránt.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner