12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Osztopán
www.osztopan.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Tomsics Károly E-mail: osztopan@somogy.hu
 Telefon: +36-82 589-020 Fax: +36-82 589-021
állandó kiállítás

 állandó kiállítás
Kiemelkedő gyűjtőmunka és egyedi tartalma minden látogatónak valódi élményt szerez. Többnyelvű információ és háttéranyagok engednek közelebb a tárgyakhoz. Látogassanak el hozzánk.
 

Faragóház - Osztopán

Telefon szám: 0036-82-489-551
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Ifj. Jancsekity János fafaragó
Cím: Osztopán, Kossuth Lajos utca 6.
Link: www.osztopan.hu

         
         
Ifj. Jancsekity János Buzsákról származó faragó munkáin a jellegzetes somogyi népmûvészeti motívumok jelennek meg. A régi pásztorfaragáson és ajándéktárgyakon kívül szívesen készít szobrokat, képeket és dombormûveket, sõt egyedi megrendelés alapján köztéri alkotásokat is. A vadászok számára rendszeresen farag a különbözõ trófeákhoz - õz, szarvas, vaddisznó - alátéteket. A faragóház elõzetes bejelentés alapján turistacsoportokat is fogad.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner