12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Magyarszombatfa
www.magyarszombatfa.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Albert Attila E-mail: mszfa@euroweb.hu
 Telefon: +36-94-544-003 Fax: +36-94-544-003
fazekasság

 fazekasság
Egyedi népművészeti edények és dísztárgyak forma és művészeti gazdagságával várjuk. Ősi fazekastechnikákat és díszítményeket láthat. Termékeinket nemcsak lakásdísznek vásárolhatja, hanem a hétköznapokban is használhatja.
 

Familia Kerámia Bt.

Telefon szám: +36-94-444-221;+36-30-378-5955
Kapcsolattartó személy: Pappné Cservék Gizella
Cím: 9946 Magyarszombatfa, Fő u. 93/B
Link: web.axelero.hu/bacsof

         
Pappné Cservék Gizella 1991-ben alpította vállalkozását. A cég egy 400 m2 hasznos alapterületű üzemet működtet, amely rugalmas struktúrájában alkalmazkodik a piac igényeihez. Arculatának kialakításánál ügyelt a hagyományos őrségi fazekasság, valamint az ipari termeléssel előállított - a piac igényeit kielégítő - áruválasztékra. Termékei a következőképpen csoportosíthatók: őrségi fazekas áru, főző-, sütő- és tálalóedények, dísztárgyak, tároló és ültető edények. Export termelésük jelentős részét Szlovéniába, Németországba, Angliába, Ausztriába és az Amerikai Egyesült Államokba szállítják, egy részét pedig évek óta a világ egyik legnagyobb lakberendezési cégének megrendelése köti le.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner