12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Salgótarján
www.salgotarjan.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Fekete Zsolt E-mail: polgarmester@salgotarjan.hu
 Telefon: +36-32 417-255 Fax: +36-32 310-838
szálláshely

 szálláshely
 

Família Vendégház - Salgótarján
Prospektus letöltés, Prospectus download

Telefon szám: +36-32-440-706,+36-20-574-2395
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Telekné Józsefné Erzsi
Cím: 3104 Salgótarján, Batsányi u. 15.
Link: www.vendeghaz-salgotarjan.hu

         
         
A FAMÍLIA VENDÉGHÁZ Salgótarján déli városrészén fekszik. A kétszintes családi ház földszintjén van a 70-80 n2 nagyságú apartman, ami egy db 4 ágyas, tv-s, hűtővel rendelkező szobából , a szoba mellett lévő zuhanyzós, WC-s fürdőszobából , nagy - 22 m2-es - nappaliból áll. A nappaliban szétnyitható kanapé és 1 fotelágy, asztal és 4 szék, valamint nagy tv van. A hálórész függönnyel elkülöníthető. A nappaliból nyílik a felszerelt konyha, a konyha előtt fedett terasz van. Az emeleten 2 db 2 ágyas - az egyik teraszos, hűtős-szoba van, tv készülékekkel, valamint 1 db 2 személyes , tv-vel és hűtővel rendelkező 22 m2 nagyságú szoba , amiben + 2 fotelágy található. A szobáktól 1-1,5 m-re van 2 db zuhanyzós, WC-s vizesblokk, valamint felszerelt teakonyha. Az épület családi házas, zárt udvarban található, ahol a gépkocsik biztonságosan elhelyezhetők. A parkosított kertben bográcsozásra, szalonnasütésre, grillezésre, napozásra is lehetőség van.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner