12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Kaposszerdahely
www.kaposszerdahely.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Prépost László E-mail: kaposszerdahely@somogy.hu
 Telefon: +36-82-712-526 Fax: +36-82-584-010
népi kézművesség

 népi kézművesség
A magyar népművészet egyedülálló érték Európában. Kézművesek, fazekasok, faragók, bútorosok, szobrászok, bőrdíszművesek, csipkeverők, hangszerkészítők, kovácsok, fegyverkészítők, textilkészítők, öltözetvarrók, csizmadiák remekei maradandó értékek.
 

Fafaragás

Telefon szám: +3682 / 712-508
Kapcsolattartó személy: Horváth Béres János
Cím: 7476 Kaposszerdahely, Kossuth Lajos utca 38/A
Link: www.horvath-beres.hu

         
         
Kaposszerdahelyen járva több helyen is láthatók azok az embermagasságú fából faragott szobrok, melyek Horváth Béres János keze munkáját dicsérik. A helyben élő és alkotó faszobrász az ezredfordulón készítette el a zselici Vadvirágos út című sorozatát, mely a kaposvári megyeházától vezet Szilvásszentmártonig. A védett és ritka növényeket ábrázoló alkotásokat vastag tölgyfa törzsébe vájta készítőjük. A XXI. század tiszteletére emelt 21 alkotásból három - a mocsári nőszirom, az ökörfarkkóró és a kontyvirág - látható Kaposszerdahelyen.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner