12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Fadd
www.fadd.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: FÜLÖP JÁNOS E-mail: postmaster@faddph.axelero.net
 Telefon: +36-74-447-998 Fax: +36-74-447-182
emlékmű, műemlék, szobor,    erdei túra, tanösvény,    étterem,    extrém sport,    falusi turizmus,    fogorvosok,    galéria,    gasztronómiai különlegesség,    gyógynövények,    híres személy,    horgászat, horgásztó,    internet,    kemping,    képzőművészet,    magyar ízek látványkonyhája,    múzeum,    néprajzi gyűjtemény, tájház,    szabad üdülő telkek,    szálláshely,    SZÉP Kártya elfogadóhely,    védett ritkaság,    vízi sportok, kikötő,    vízitúra

 emlékmű, műemlék, szobor
Történelmünk része. Példaként mutatja elődeink múltját és üzenetét a jelen kor számára. Tisztelettel adózunk érte.
 

Obeliszk - Fadd

Cím: Fadd
Link: www.nemzetijelkepek.hu

Barthal Aurél (monográfiája az első összefoglaló mű a településről). Kúriája a hozzátartozó parkkal ma ifjúsági otthon, fiának obeliszkje mementóként emelkedik a Faddra érkezők felé.
 galéria
Kiállítóterem, tárlat ahol a magyar és külföldi képzőművészek alkotásait, képeit, műgyűjteményeit lehet megtekinteni és megvásárolni.
 

Mítosz Galéria

Cím: Fadd, Templom u. 13.
Link: mitosz.freeweb.hu
Telefon szám: +36-74 447-756
Kapcsolattartó személy: Gáti Mariann

Egy Galéria saját alkotásokból, nemcsak művészetkedvelőknek! Egy hely, amely színvonalas programlehetőséget kínál iskolás csoportoknak, turistáknak. Egy hely, amely több, mint múzeum. Mit rejt a Templom utcai, ősi magyar motívumokkal díszített kapu?
 horgászat, horgásztó
Kiváló természeti környezet, végtelenül nyugodt körülmények és halban gazdag vízterület várja a horgászat szerelmeseit.
 

Faddi Holt-Duna (horgászhely), Fadd

Cím: 7133 Fadd, Arany J. u. 200.
Link: www.fadd.hu
Telefon szám: +36-74-546-010
Kapcsolattartó személy: Faddi Sporthorgász Egyesület

A Faddi Holt-Duna a Tolnai-sárköz kistáj észak-nyugati területén helyezkedik el. Folyamszabályozás nyomán 1850-ben jött létre. 223 ha kiterjedésű kb. 14 km hosszú és átlagosan 180 m széles. Elvégzett vizsgálatok alapján a víztérben 19 fajt mutattak ki. Évekkel ezelőtt kiépült üdülőkörzetben kiváló horgászási lehetőség nyílik. Nagy mennyiségben történő telepítések miatt jelentős növekedés következett be taglétszám tekintetében. A pihenni, horgászni vágyó emberek „Kapitálisharcsákkal”, ponttyal, süllővel és termetes csukákkal találkozhat.
 kemping
Felkészült terület, kiépített komfort, és kellemes környezet várja a kempingezők széles táborát.
 

Rentz Víziparadicsom, camping

Cím: Fadd-Dombori, Tavasz u. 6.
Link: www.rencz.hu
Telefon szám: +36 74 - 447 286
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro

A szekszárdtól 24 km-re, szép természeti környezetben elterülő üdülőfalu halakban gazdag horgászvizével, színvonalas kajak-kenu pályával, jól kiépített strandjaival régóta kedvelt pihenőhely. Fadd-Dombori a Duna partján a vadakban gazdag Gemenci természetvédelmi terület közvetlen szomszédságában fekszik és gyakorta rangos nemzetközi versenyek színhelye. A szolgáltatások jó minőségéről a Rencz család gondoskodik!
 szálláshely
 

D és K Center

Cím: 7133 Fadd, Volent Öböl 66.
Link: www.dkpanzio.hu
Telefon szám: +36-74-447-458
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Fax szám: +36-74-447-518

A D és K Panzió a Duna holt ágának partján található. 2 ágyas , fürdőszobás, TV-s szobákba, 4-5-6 fős apartmanokban várja a pihenni vágyó vendégeinket. A szobákban hűtő, telefon, mikró, mosogató. Az udvaron fürdőmedence, játszótér, pingpong asztal áll rendelkezésre. Díjazás mellett horgászat, csónak, kajak, szauna, hydromasszázskád használata biztosít kellemes . Üdülési csekket elfogadó hely.
 vízi sportok, kikötő
 

VII. Fadd-Dombori Sárkányhajó Fesztivál

Cím: Fadd-Dombori
Link: www.sarkanyhajofesztivalok.hu
Telefon szám: +3620 9569 716;+3630 9336 094

A Dragon Aktív Kft. a Magyar Sárkányhajó Szövetség szakmai támogatásával és további közreműködők segítségével rendezi meg Fadd – Domboriban, 2013. május 31 - június 2. között a VII. Fadd-Dombori Sárkányhajó Fesztivált és egyben a XI. Magyar Sárkányhajó Bajnokságot.
 programok, rendezvények
 

Sárkányhajó futam

Cím: Sárkányhajó futam
Link: www.sarkanyhajo.hu
Telefon szám: +36-20 369-5914
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Bada Éva Réka
Mikortól: 2013-05-24
Meddig: 2013-05-26

Dragonosok Fadd-Domboriban. A dunai holtágnál májusban két hétvégén is találkozhatunk az egzotikus, 12,5 méter hosszú sárkányhajókkal. A versenyek különlegessége, hogy sok csapat számára nem kisebb a tét, mint a világbajnokságra való kijutás. A május 24-26-i futamokon szinte minden korosztály képviselteti majd magát, hiszen többek között Senior, U23 és Premier korosztályban is vízre szállnak a dragonosok. Az elmúlt években bevezetett “A” és “B” ligás versenyrendszernek köszönhetően egyre több csapat jut komolyabb versenyzési és elismerési lehetőséghez. A legizgalmasabb mégis a Szétlövés válogató lesz, hiszen most eldől, hogy az elmúlt időszak megterhelő edzései, és a tökéjre fejlesztett csapatmunka mely csapatoknak hozza meg a világbajnokságon való indulás lehetőségét. A május 31. és június 2. között megrendezésre kerülő Szabadidős Magyar Bajnokság és Fadd-Dombori Sárkányhajó Fesztivál évről-évre egyre több embert ösztönöz arra, hogy a sárkányhajókban a dobos ritmusára egy célért evezzenek. A Nebuló és Kisdiák Kupán a legkisebbek csapnak össze, de a nagyobbaknak is lesz bőven lehetőségük a bizonyításra, hiszen az IBDF futamokon legjobban teljesítő csapatok meg sem állnak a szegedi világbajnokságig.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner