12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Nagyecsed
www.nagyecsed.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: KOVÁCS LAJOS E-mail: pmhivatal@nagyecsed.hu
 Telefon: +36-44-545-000 Fax: +36-44-345-381
arborétum

 arborétum
Arborétum. Többszáz/többezer különleges növényfaj, ritka fák, virágok és kertészeti kompozíciók által válik csodálatossá a kirándulás. Arborétumunk várja a pihenni vágyókat.
 

Fűvészkert és Vadállatmenhely - Nagyecsed

Telefon szám: +36-20 937-3651
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Somlai Tibor
Cím: 4355, Nagyecsed, Munkácsy utca 2/a

         
         
Látogatás csak előzetes bejelentkezés alapján lehetséges, de a látogatási nap előtti napon megerősítést kell kérni. Ez azért szükséges, mert előfordulhat, hogy egyéb sürgős elfoglaltság, távoli munka, sürgős javítás, építkezés, vagy új állat érkezése miatt a megbeszélt látogatási időpont nem megfelelő. Ez talán körülményesnek tűnik, de mivel Vadállatmenhely vagyunk, elsődleges az állatok igénye és nem lehetünk tekintettel a látogatókra. Egyszerre maximum harminc fő jöhet be, a zavarás elviselhető szinten tartása miatt.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner