12:88:00
    Kereső: települések látnivalók
 Címlap
 Látnivaló keresés
 Látnivaló feltöltés
 Szálláshely keresés
 Szálláshely feltöltés
 Program keresés
 Program feltöltés
 Képgaléria
 Üzletpolitika
 Hasznos linkek


Cserkeszőlő
www.cserkeszolo.hu
Köszöntjük kedves látogatóinkat!

Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek. Azon dolgozunk, hogy a festői környezethez méltó szolgáltatásaink időről időre visszahozzák emlékeiket és mielőbb viszontlássuk Önöket. Látogassanak el hozzánk!
 Polgármester: Varga Attila E-mail: onkormanyzat@cserkeszolo.hu
 Telefon: 0036-56 568-451 Fax: 0036-56 568-462
gyógyfürdő

 gyógyfürdő
Magyarország egyedülálló vízrajzi adottságainak külön figyelemmel kísért része. Gyönyörű környezet, komfort, tökéletes higiénia, üdítő és frissitő kúrák, terápiák minden korosztálynak.
 

Fürdő és Gyógyászati Központ - Cserkeszőlő

Telefon szám: +36-56 568-465
Fax szám: +36-56 568-466
E-mail: Üzenet -automatikus fordítással is, e-mail: english-hungarian, deutsch-ungarisch, francais-hongrois, italiano-ungherese, espanol-húngaro
Kapcsolattartó személy: Gál József igazgató
Cím: 5465 Cserkeszőlő, Fürdő u. 25.
Link: www.cserkeszolofurdo.hu

         
         
A gyógyvíz magas alkáli-klorid és hidrogén-karbonát tartalmának köszönhetően számos egészségi problémára rendkívül pozitív hatással bír, nagyon eredményesen gyógyíthatók a krónikus mozgásszervi és reumatikus betegségek, valamint a nőgyógyászati bántalmak is. A 2010-ben felújított és kibővített fürdő azonban nem csak a gyógyulni vágyók számára kínál kiváló alternatívát, hiszen a 17 működő (fedett és kültéri) medence, a csúszdák, a strandröplabda, strandfoci, mini golf pálya, a Cserkeszőlői Gyermek Autós Közlekedési Park kortól és nemtől függetlenül mindenki számára kellemes kikapcsolódási lehetőséget kínálnak. A téli fürdőnek köszönhetően pedig a gyógyvíz kellemes hatását vendégeink már nem csak nyaranta élvezhetik! Gyógyászati Központunkban háromféle – reumatológia, ortopédia, bőrgyógyászat – szakorvosi vizsgálat folyik, OEP által támogatott fürdőgyógyászati kezelések vehetőek igénybe. K&H, MKB és OTP SZÉP kártya elfogadóhely.

Weboldal készítés - Softwinner
Weboldal készítés - Softwinner